Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik önkéntes nyugdíjpénztár...

Melyik önkéntes nyugdíjpénztárba érdemes belépnem?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el dolgozni (messze van még a nyugdíj), és a munkaadóm ezt a kiegészítést adná. Hova lenne érdemes belépnem, illetve hol találhatok olyan összehasonlítást, ahol a 2011-es adatok is benne vannak már.

2012. febr. 24. 12:01
 1/6 anonim ***** válasza:

www.moneymoon.hu

de estig átnézem magam is

csak ezt a formát támogatja? mert azért volna itt több lehetőség is

2012. febr. 24. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is van jobb, de legalábbis rugalmasabb megtakarítási forma. Ha a munkáltatód csak ezt támogatja, hát akkor élj vele, azzal viszont számolj, hogy ez önmagába a nyugdíjkérdésedet még nem oldja meg!
2012. febr. 25. 17:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Persze, nem ez az egyetlen, amiben gondolkozok, de ez az, amit most igénybe tudok venni.
2012. febr. 29. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Én az Allianzot ajánlanám. Sosem volt a legjobb, de a legrosszabb sem.
2012. márc. 1. 00:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Az egyéb megoldásokról is beszélhetünk, ha gondolod...
2012. márc. 1. 00:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Engem érdekelne milyen lehetőségek vannak.

Aegon, Garancia, Otp?

Vagy egy sima havi rendszeres befizetés lekötéssel.

Pl havonta 5.000. Ft tal kezdeném. minden hónapba azonos összeggel. Évfordulókor hozzájönne az éves kamat, és 8% al emelném a kezdő 5.000. ft ot.

De ha netán " munkanélkülivé válnék ", akkor lehessen szüneteltetni. Igen az arra az időszakra nem szaporodna..

2012. ápr. 20. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!