Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ki ismer olyan személyt aki...

Ki ismer olyan személyt aki reális, elfogadható kamatért adna 500000ft-t? Havi 40 000-el törleszteném. Sürgős!

Figyelt kérdés

2012. febr. 19. 22:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyen nem lesz szerintem, esetleg valami maffiózó, aki a házadat fogja elvinni cserébe. Ha 40ezret tudsz havonta törleszteni, akkor bankhoz is fordulhatsz, biztonságosabb, mint a többi.
2012. febr. 20. 11:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Azért gondolkozz egy kicsit! A hitelkamat nagysága a kockázattal arányos. A bank azért ad 10-12%-ra(7,5% az alapkamat) lakáshitelt, mert a jelzálog és a behajtási lehetőségei csökkentik a kockázatát. De ehhez szigorú hitelbírálat is társul. A Provident már valamivel könnyebben ad hitelt, de 30% fölötti kamattal, mert ott már nagyobb a kockázat. Ha én magánszemélyként adnék neked kölcsönt, nagyságrendekkel magasabb lenne a kockázat, ezért a kockázathoz mérten a reális egy 100% fölötti kamat lenne. Csak a miheztartás végett írom, mert én amúgy ilyen kamattal sem adnék idegennek pénzt kölcsön.
2012. febr. 21. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!