Melyik a legmegbízhatóbb bank, ha?
Figyelt kérdés
Nagyon nagy összegű pénzről van szó?2012. febr. 17. 10:24
1/4 anonim válasza:
Minden banknak van már privátbankár szolgáltatása, ahol a nagy összegű ügyfelekkel foglalkoznak, ez olyan 30-50 milliótól indul általában. Maradhatsz a jelenlegi bankodnál is, ha van számlád valahol. Amúgy mennyi az a "nagyon nagy összeg"? Csak viszonyításképp.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ha nagy összeget szeretnél elhelyezni, akkor ne egy bankba tedd. Nem tudom mekkora összegről van szó, az OBA 100 ezer euróig kártalanít bankcsőd esetén, és ez bankonként értendő, a legbiztosabb ha egy-egy bankba legfeljebb ennyit teszel, nyilván tömeges bankcsődnél elfogyna az OBA pénze, államcsőd esetén pedig az állam sem állna helyt.
Ha lottó 5-öst nyertél, akkor nem biztos, hogy érdemes emiatt 30 bankba elhelyezned a pénzed, akkor elég 5-6 is, úgysincs sok esélye, hogy ebből legalább 2 csődbe menjen.
3/4 anonim válasza:
Nagyon nagy összeget szerintem sem a bankban érdemes tartani, az előbb említett okok miatt is. Meg azért is, mivel véleményem szerint van jobb, biztosabb, akár garantált hozamot biztosító megoldás. Ha tényleg érdekel, akkor szólj!
4/4 karell válasza:
Legmegbízhatóbb? Szerintem manapság ilyen nincs, ha nagy összeget szeretnél betenni, akkor ne 1 bankba, oszd el, mert ha csődbe megy akkor nem fog az összes elveszni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!