Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Még 2006- ban volt egy számlám...

Karolina 01 kérdése:

Még 2006- ban volt egy számlám az OTP banknál. A számla megszüntetésre került, de maradt rajta kb60000Ft tartozás. Ez az összeg mára 760000Ft lett. Mit tehetek, ha sem a végrehajtó sem pedig az OTP nem tájékoztatott a végrehajtási ügyről megfelelően?

Figyelt kérdés
Végrehajtó állítása szerint a kiküldött leveleit nem vettem át, pedig nem így van. Állítása szerint, ha nem kerestével megy vissza neki a levél az kézbesítettnek minősül.
2012. jan. 25. 13:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Már kétszer leírtam, de leírom harmadszor is, hátha megértitek.

Ez nem uzsorakamat! Ebben az összegben a végrehajtó költségei is benne vannak!

Egyezzetek meg a végrehajtóval, hogy hogyan tudjátok a legsimábban rendezni a tartozást. Itt más nem tud segíteni, le kell vele ülni megbeszélni, nyugodtan, értelmesen.

2012. febr. 3. 10:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Szia! Értem én, hogy te mit mondasz nem azzal van a probléma. Tudom, hogy nem itt fog megoldódni a bajom, csak próbáltam érdeklődni, hogy más is járt-é már hasonló cipőben mik a tapasztalatok. Egyébként voltam a végrehajtónál megbeszélni, hogy akkor mi legyen mi a módja annak, hogy mindenki jól járjon, de nem éppen a segítőkészségéről híres. Már felvettem a bankkal a kapcsolatot, de ők sem a gyors ügyintézésről híresek. pl.: személyesen nem tudtak semmilyen felvilágosítást adni. Ez milyen? Most levelezek mindenkivel annak legalább nyoma van. Én csak azon háborodtam föl, hogy az eljárási rendnek nem így kellene mennie. Kösz a választ. Bízom benne, hogy végre normálisan megtudom oldani a bajomat.
2012. febr. 4. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!