Így lehet utalni? Segítség!
Figyelt kérdés
Rendeltem valami és utalással kéne fizetnem. Még soha nem utaltam, bankkártyám nincsen. Úgy hallottam készpénzes befizetéssel is utalhatok. Ez, hogy zajlik? Van valami külön fizetendő díj az utalt összegen kívül? A bankszámla amire utalnom kell egyébként otp-s.2012. jan. 22. 17:17
1/1 anonim válasza:
Szia. Igen, lehet ilyet. bemész az egyik otp fiókba a számlaszámmal meg a készpénzzel. Volt valami ilyen nyomtatvány, hogy "készpénz befizetés ügyfél számlára", de mindegy, majd ott megmondják. de az illetőnek meg mondd meg hogy te így "utaltad" hogy úgy keresse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!