Hogyan kell utalni?
Figyelt kérdés
Otp banknál vagyok,és ertse bankszámlára kell utalni!
előre is köszönöm a választ.
2012. jan. 15. 17:08
1/3 anonim válasza:
Kell a számlaszám és az illető neve. Két módon utalhatsz:
Vagy bemész a bankba, mondod hogy utalni szeretnél és megadod az ügyintézőnek az adatokat (mekkora összeget utalsz, milyen számlaszámra, ki a kedvezményezett, mi a közlemény - én ezeket régebben mindig leírtam egy kis papírra, mert így egyszerűbb), vagy belépsz a netbankba, rámész a belföldi forint átutalás menüre és értelemszerűen kitöltöd a mezőket. Fontos, hogy mindig ellenőrizd, hogy csak egyszeri utalás legyen, ne rendszeres.
2/3 A kérdező kommentje:
gondolom az otp bankhoz kell mennem.
2012. jan. 15. 17:51
3/3 anonim válasza:
Ja persze, természetesen a saját bankodba. Mivel más bank nem fér hozzá a számládhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!