Meddig emelkedhet ez az összeg? Mi történik ha nem fizetem ki soha? (számlavezetési díj)

Figyelt kérdés
Van egy folyószámlám a banknál amit évek óta nem használok. Megszüntetni sem tudom mert már kb 10 000 ft minusz van rajta (nem használom egyáltalán de havonta pár száz forinttal nő az adósságom rajta számlavezetési díj miatt). Ha soha nem utaltatok rá pénzt és soha nem használom többet, ki sem fizetem, akkor ez életem végéig emelkedni fog? Maximum milyen összeget érhet el ez a tartozás? Felhalmozhatom így több százezres adósságot? Ha igen, be fogják ezt hajtani? Másik banknál nyithatok számlát így (vagy onnan is levonhatják ezt)?
2012. jan. 21. 16:15
 1/1 anonim válasza:
Jobban jársz ha minél hamarabb megszünteted a számládat és kifizeted az adósságot! Be fogják hajtani és csak egyre több lesz a tartozás!
2012. jan. 25. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!