Lesz még valamikor újból ilyen végtörlesztési lehetőség?
Tegnap voltam bent az OTP-ben. December 15-én a kormány aláírt egy megállapodást a bankszövetséggel.
1. Lerögzítik 180-as árfolyamon a devizád és lekötik 3 év fix törlesztőre, a 180-as árfolyam és az aktuális árfolyam közötti különbséget pedig gyűjtőszámlán helyezik el, aminek a kamatait a bank és az állam fele-fele arányban kifizeti helyetted.
2. Ha 90 napot meghaladó tartozásod van (minimum 78ezer ft) akkor automatikusan átcsinálják forintra a hiteled az március-áprilisi árfolyamon és az adósságod 1/4-ét elengedik.
3. Kiterjesztik a körét azoknak, akiknek megvásárolják az ingatlanát és bérlőként lakhat benne tovább (ugyanis eddig minimum 2 gyerekeseknek volt ez a lehetőség)
4. Szociális bérlakásba költöztetnek Ócsán. 500 házat építenek.
Ami 2011. december 31-ig volt érvényben gyűjtőszámla hitel (már nem lehet kérni), ez annak a kiterjesztett változata. Az OTP nem tudta megmondani tegnap, hogy februárban, márciusban vagy áprilisban lép életbe. Én is úgy várom, mint a Messiást, különben a gyerekkel az utcára kerülök. (egyedülálló vagyok és azért kellett felvennem hitelt, hogy el tudjunk költözni válás miatt) Remélem tudtam segíteni. A neten a kormány.hu oldalon is rajta van a vége felé, mert kronológiai sorrendben sorolja a devizahitelesek megsegítéséért tett intézkedéseket. Figyeld a híradásokat és a netet, én is ezt teszem.
Én sem jelentettem be végtörlesztést.
Rosszul kerested. Segíteni akartam, akkor miért kamuzol le? Mekkora parasztok vannak!
Az egyik:
A másik:
Tekerj az alja felé és így kezdődik a bekezdés:
A Kormány és a Bankszövetség devizahitel-kiváltási megállapodást kötött december 15-én
Azért kerestem meg neked, mert én nem vagyok akkora tahó mint te!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!