A ti svájci frankos hiteletek mennyit emelkedett?
A mi lakáshitelünk 45 eFt-ról 110-120 eFt-ra, személyi kölcsönünk 18-ról 39-40 eFt-ra!
Írjátok meg azt is, hogy meddig tudjátok még fizetni, ha nem változik a CHF! (Ha egyáltalán még tudjátok...)
2007-ben vettük fel.
40000ft-al kezdtünk, most ( direkt kiszámoltam most ) 78-80eft-ot fizetnénk, csak közben törlesztettünk be. Így 55-59eft között mozog.
Kb. kétszer fizettünk 70 felett, a huzamos 80e körüli törlesztőt szerintem nem sokáig bírnánk, mert levettek négy órába januártól.
Mi 2006 végén vettük fel, még 21 év van hátra, ha tudjuk majd miből fizetni...fogy a remény...
Köszönöm a választ!
2008 januárjában vettünk fel 9 M-t, kb. 65 e volt a törlesztőrészlet, most 130 e. Még 16 év van hátra. Ha minden igaz, akkor pénteken végtörlesztünk egy HUF hitel "segítségével", "csupán" 9,5 M-val kezdünk, így is "nyerünk" 4 millát. De jól hangzik.
Tudjuk fizetni.
Kedves Utolsó, nem aggaszt a HUF hitel alakulása? Mert mostanában még a csapból is ez folyik...
Mi is gondolkodtunk átváltáson, aztán úgy döntöttünk megpróbáljuk tovább fizetni, hátha még pár év múlva szerencsésen alakul a CHF alakulása. Remélem nem döntöttünk rosszul. :S
Hello Kérdező!
CHF-HUF Hitel és kamataik.
A lényeg, mindkettő piaci kamatozású hitel, azaz a kamataik emelkedhetnek, ha össze akarjuk hasonlítani a CHF hitelt HUF hitellel, akkor számolni kell a CHF hitel 0,5-0,8% növekedésével is.
Nekem volt CHF hitelem, huhh, de qrva jó leírni ;)
Kb. 50ezer forintot emelkedett a havi törlsesztő felvétel első napjaihoz képest.
Meddig bírtam volna? nálam anyagilag a 300HUF/CFH adta volna meg a kegyelemdöfést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!