Lehet tudni valamit az új árfolyamrögzítésről?
"Én még azt sem hallottam, hogy terveznek valamit, de őszintén szólva nagyon remélem, hogy nem lesz belőle semmi, mert csak még nagyobb kárt okoznának az országnak."
Hagyjuk már ezt a hülyeséget, azt se tudod miről van szó, csak ezt az ostobaságot írogatod mindenhová.
A kérdésre válaszolva, a részletek még nincsenek kidolgozva, azért nem hallani semmit egyelőre.
A részleteket valóban nem ismerem, de ha szerinted hülyeség az, ha nem támogatok olyan intézkedéseket, amik szembemennek a piaccal, rontják az ország hitelességét, és kárt okoznak a gazdaságnak, akkor különös világban élhetsz.
Néhány százmilliárd meg se kottyan, mi?
Nem fognak csődbe menni a családok, nem szeretem a vészmadárkodást. Az IMF csomag hatására az euró és a frank stabilizálódni fog (már a bejelentésre erősödött a forint), és a kapott pénzzel megerősíthetjük a gazdaságot, legalábbis remélem ezt fogják tenni vele, és akkor minden rendben lesz. Mostanra már a kormánynak is rá kellett jönnie, hogy nem sok más lehetőségünk van.
Ellenben ha még több veszteséget okoznak a bankoknak, akkor szimplán elzárják a hiteleket, és akkor sokkal nagyobb kár éri az országot. Ha te lennél a bank, te se adnál szívesen oda, ahonnét nem biztos, hogy visszakapod, ahol bizonytalanság van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!