Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lehet tudni valamit az új...

Lehet tudni valamit az új árfolyamrögzítésről?

Figyelt kérdés
Ha tényleg jó vagy jobb megoldás lenne és segítség akkor miért nem hallani róla semmit?Az ember azon van hogy minél hamarabb kérje a lehetőséget, beharangozták már egy hónapja azóta meg a bankok sem tudnak semmit róla csak egyre többet kell most is fizetni.
2012. jan. 10. 09:08
 1/8 anonim ***** válasza:
8%
Én még azt sem hallottam, hogy terveznek valamit, de őszintén szólva nagyon remélem, hogy nem lesz belőle semmi, mert csak még nagyobb kárt okoznának az országnak.
2012. jan. 10. 09:41
 2/8 A kérdező kommentje:
hát én úgy vagyok vele hogy nem lenne rossz havonta 30000 forinttal kevesebbet fizetni egy év múlva úgyis visszamegyek dolgozni jelenleg gyeden vagyok de most hogy elvették az adójóváírást havonta megint 12-vel kevesebb és a hitel minden hónapban egyre több.
2012. jan. 10. 10:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha gyeden vagy, nem tudod igénybe venni a családi adókedvezményt?
2012. jan. 10. 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:

"Én még azt sem hallottam, hogy terveznek valamit, de őszintén szólva nagyon remélem, hogy nem lesz belőle semmi, mert csak még nagyobb kárt okoznának az országnak."

Hagyjuk már ezt a hülyeséget, azt se tudod miről van szó, csak ezt az ostobaságot írogatod mindenhová.

A kérdésre válaszolva, a részletek még nincsenek kidolgozva, azért nem hallani semmit egyelőre.

2012. jan. 10. 18:55
 5/8 anonim ***** válasza:

A részleteket valóban nem ismerem, de ha szerinted hülyeség az, ha nem támogatok olyan intézkedéseket, amik szembemennek a piaccal, rontják az ország hitelességét, és kárt okoznak a gazdaságnak, akkor különös világban élhetsz.

Néhány százmilliárd meg se kottyan, mi?

2012. jan. 10. 19:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert szerinted az jó lesz az országnak és a gazdaságnak, ha többszázezer család csődbe megy?
2012. jan. 10. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem fognak csődbe menni a családok, nem szeretem a vészmadárkodást. Az IMF csomag hatására az euró és a frank stabilizálódni fog (már a bejelentésre erősödött a forint), és a kapott pénzzel megerősíthetjük a gazdaságot, legalábbis remélem ezt fogják tenni vele, és akkor minden rendben lesz. Mostanra már a kormánynak is rá kellett jönnie, hogy nem sok más lehetőségünk van.

Ellenben ha még több veszteséget okoznak a bankoknak, akkor szimplán elzárják a hiteleket, és akkor sokkal nagyobb kár éri az országot. Ha te lennél a bank, te se adnál szívesen oda, ahonnét nem biztos, hogy visszakapod, ahol bizonytalanság van.

2012. jan. 11. 06:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Jah, majd stabilizálódik 250-en! Azzal sokra mennek a devizahitelesek.
2012. jan. 11. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!