Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az új árfolyamrögzítésről mit...

Az új árfolyamrögzítésről mit lehet tudni?

Figyelt kérdés
2006 nyarán vettem fel chf hitelt jelenleg fizetnem kellene 58000ft-ot ehelyett 87000-t fizetek ami két gyerek mellett elég nehéz. Két napja hallottam hogy az új árfolyamrögzítéssel jobban jár az ember mert csak a tőke összegét kellene fizetni a rögzített árfolyam feletti résznél ha jól értem de nem biztos. Aki ért hozzá az mit mond ez megérné?HOgy tudnám kiszámolni hogy mennyi gyűlne fel a gyűjtőszámlán és hogy utána mennyi lehetne a havi törlesztőm?válaszokat előre is köszönöm.
2011. dec. 17. 16:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyelőre csak annyit lehet tudni, ami a cikkekben van, a jogszabályokat meg kell várni.

Jelenlegi információm szerint az aktuális árfolyam és a 180 közötti árfolyam szorozva a havi CHF törlesztőrészlettel adódik a gyűjtőszámlához havonta. Az, hogy a kamattal mi lesz nekem egyelőre elég zavaros.

2011. dec. 17. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!