Vajon ebben az esetben visszaveszik az A-hitelkeretemet?
Az itt olvasottak alapján érdekli.
Azért kérdeztem,merthogy én is úgy gondoltam mint te,de rájöttem,hogy a munkabér érdekli csak,más egyéb nem.
És munkabér ugyanannyi fog érkezni eztán is.
Nekem a m.helyem a gyed-et úgy utalja, mint munkabér. Így van feltüntetve az utaláson. Tehát a bank nem is tudja, hogy az bér, vagy gyed? :)
Mikor gyest kaptam, apám kiegészítette a gyed és a gyes közötti összeget ugyanannyival, mint amennyit vesztettem a gyed és a gyes között. A hitelkeretem nem változott.
Nem tudom mit tesz a bank.
Itt kerestem rá és úgy értelmezem,hogy a munkabért nézi,az meg változatlan.Eddig munkabérként ment rá 70ezer,a többi meg kb 150,nem munkabérként.A hitelkeret 210,de nem volt mind kihasználva még sose.Úgy tudom a munkabér 3szorosa a hitelkeret,akkor lehet,hogy ez a férjem bére után 210?Az enyém meg nem számított mert az nem bér volt?
Nem tudom melyik bank, az is lehet, hogy bankonként változó. Én Budapest Bankos vagyok, nálunk csak az összeget nézik...
Hívd fel őket és kérdezz rá. :) Jobb a biztos tudás mint a bizonytalan találgatás. Csak általánosságban kérdezz, ne a konkrét neveddel címeddel.
OTP
Ebben teljes igazad van.
Nem mertem felhívni,mert mi van ha én figyelmeztetem rá őket,hogy kevesebb megy rá.De név nélkül,általánosságban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!