Meg akar lopni a paypal?
Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt pénzt akartam átutalni a paypal accountomra, azonban elfelejtettem megjegyzésbe leírni a transfer ID-met. Már írtam nekik egy mailt, de nem válaszoltak és úgy tünik, hogy nem is fognak. Szeretném visszakapni a pénzem, mert ahhoz túl sok volt, hogy elnézzem nekik (29 000 HUF). Mit kéne tennem?2012. jan. 5. 15:56
1/3 anonim válasza:
Ez nem lopás. Te küldted nekik a pénzt. Nem mondhatod hogy elvették.
Nem tudom fejből, hogy melyik bankhoz kell utalnod az összeget mert én dombornyomott kártyáról fizetek, de tudom hogy nem konkrétan a paypal-re fizetsz mert olyat nem lehet. A bankba befizeted és a közleménybe beírod az ID-t aztán a bank továbbítja a paypal-nek akik az ID alapján jóváírják a virtuális számládon. De ha kapnak 29000Ft-ot az Unicredit (vagy akármelyik banktól) akkor nekik fingjuk sincs hogy azt ki fizette be a bankba. A tranzakicót igazoló lappal fel kell keresni egy bankfiókot és elregélni nekik a problémádat, hátha tudnak segíteni. Ha nem akkor ez volt a tanulópénz. Csak magadat hibáztathatod.
2/3 anonim válasza:
Azért a PayPal is biztos vissza tudja keresni, az átutaláson csak szerepel, hogy kitől jött a pénz.
3/3 anonim válasza:
minden esetben vissza lehet nézni hogy kitől jött a pénz. csak fel kell velük venni a kapcsolatot és intézkednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!