Sziasztok! Nem a bankkártyám, hanem a bankszámlaszámom regisztráltam a Paypal-en, mivel a kártyám nem dombornyomott. Sok helyen olvastam hogy valami 4 jegyű kódot küldenek az aktiváláshoz. Ez csak abban az esetben történik ha a bankkártyám regisztrálom? Ha én csak a bankszámlámat adtam meg, ahhoz nem küldd kódot? Valamint ilyet írt ki: Your account access is limited. Learn how to remove this limitation
Itt mit kell módosítani, vagy egyszerűen töltsem fel a számlám a Top Up menüpont alatt?
2012. jan. 1. 21:56
1/8 anonim válasza:
igen inkább töltsd fel azt, dombornyomot kártya nélkül nem fogsz boldogulni
2012. jan. 1. 22:17
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2012. jan. 1. 22:29
3/8 anonim válasza:
Milyen kártyád van? Mert nekem sem dombornyomott, mégis tudom vele használni..
2012. jan. 1. 22:51
4/8 A kérdező kommentje:
Erste Postakártya, nem találtam a felsorolásban, ezért csak a számlaszámot regisztráltam.
2012. jan. 1. 22:57
5/8 Roolii válasza:
Működik nem dombornyomott kártyával is!
Begépeled a kártyádon található számsort és a hátoldalon lévő utolsó 3 számot máris levon 400 forintot a számládól amiről sms-ben értesít a bankod. ezután kapsz egy másik sms-t amiben van egy négy jegyű szám ez a te kódod! ezzel igazolhatod a számládat!
nekem kb. 3 perc volt az egész
2012. jan. 13. 12:39
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi már sikerült megcsinálni!
2012. jan. 13. 19:12
7/8 anonim válasza:
Nekem nem sikerül...valaki segítene? :/
2012. dec. 15. 15:46
8/8 anonim válasza:
Én is regisztráltam a bankkártyám paypal-en,de egészen addig nem tudtam erről a négyjegyű kódról amíg nem küldtek róla e-mailben értesítést. Az én bankom csak akkor küld értesítést sms-ben levont összegről ha az meghaladja a 20 ezer forintot. Így az e-bankon a számlatörténetemben találtam meg az egyik levonást amit a Paypal vont le tőlem, "PAYPAL ****" néven. Azt a kódot kell elküldeni nekik hogy megerősítsd a kártyád.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!