Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen devizába váltsam át a...

Milyen devizába váltsam át a megtakarításomat?

Figyelt kérdés

És azt hagyjam a bankba vagy tartsam magamnál?

Légyszi nomrális válaszokat, mielőtt jönnének a kommentek hogy kitudja honnan van vagy milyen milliomos vagyok leszögezem hogy nem vagyok az senkinek semmi köze nincs hozzá de örököltem

2012. jan. 4. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Most mikor már 320?!?! Váltottad volna nyáron mikor 265 volt.

De ha annyira váltani akarsz akkor én dollárt javaslom.

2012. jan. 4. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Dollárt gondolom én is, bár most nem jársz épp jól a váltogatással. Most visszaváltani lenne jó, amit mondjuk anno 190 Ft-on vett az ember, gondold el...
2012. jan. 4. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért dollárt? Azok is szarban vannak.

Svájci frankot, vagy angol fontot.

Bár igaz, most a lehető legrosszabb váltani.

Aki most vált, az vagy hülye, vagy arra számít, hogy jön az államcsőd.

De egy kedvező IMF megállapodás még vissza is tornászhatja a devizaszinteket több tíz forinttal, akkor meg bukó.

2012. jan. 4. 22:02
 4/6 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Dollár, az amerikai tőzsde 20%-os emelkedésben volt az elmúlt hónapokban, náluk már elkezdődött a fellendülés, nekem amerikai részvényben van a pénzem egy része, nem azt mondom, hogy kockázat mentes, de ebben van potenciál.
2012. jan. 4. 22:51
 5/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat az imf tárgyalások végét megvárom és az alapján fogok dönteni de tutira át fogom váltani valamibe mwrt a mostani vwzetésebe nem bízok...

és akkor berakhatom ugyan oda ahol eddig volt?

2012. jan. 5. 00:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem, deviza számlát kell nyitnod, és az sajnos elég drága...

Vagy külföldön nyitsz számlát.

Persze gondolom ezért nem utaznál Amerikába, hanem pl. Bécsben lehet leginkább. (Hozzáteszem, a dollár ott is devizának számít, szóval az akkor éri meg, ha vagy nagyon nem bízol Magyarországban, vagy eurós számlát akarsz.)

2012. jan. 5. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!