Mit szóltok ahhoz, hogy minden figyelmeztetés nélkül lecsökkentették a folyószámlahitel keretemet?
3 éve vagyok itthon a gyerekekkel (3éves, 10 hós) bevételem minimálisan változott ezidő alatt.
3 hónapja automatikusan felemelték, bementem,hogy miért: "mert rendszeres a jövedelmem, ugyanannyi, jó adós vagyok"
oké.
Fel is használtuk.
Havonta a kamatot rajtahagyom, azzal sincs gong.
Ma jön egy sms, hogy 170!!!! e ft-al visszavették.
Holnap jönne a családi, a héten a gyed.
Bementem, hogy mégis hogy van ez.
Ők így döntöttek.
Mi erről a véleményetek????
Igen, de egyik napról a másikra???
Miközben semmi nem változott?
Nem túl fair.
Ehhez sajnos joguk van. Nézz utána a szerződésben, a kamat nem előre rögzített, ahoygan a bírálat módja sem. Jogukban áll változtatni. Ez olyasmi, mint az, hogy van egy folyószámla vezetési szerződésed. Ott sem fix évekig (miért is lenne) a számlavezetési díj.
A bankok a náluk lévő betétekből és a kölcsönökből (bankok is vesznek fel kölcsönt más bankoktól) élnek. Ha kevesebb a betét, rosszabbak a bankok közti hitelezés feltételei, netán még kötelezővé is teszik a végtörlesztést és bankadót kell fizetniük, akkor a bank sem bánik bőkezűen az ügyfeleivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!