1 éves munkaviszony mellett mekkora a legnagyobb felvehető OTP-s folyószámlahitel?
Nekem eddig a fizetésem 2x-ét lehet felvenni, de van olyan, hogy 3x-a vagy 5x-e? Vagy mekkora a max. amit felvehetnék? Honlapon 3x-osról olvastam, de valamelyik ismerősöm magyarázott erről az 5x-ösről... nem értem..
És bemennék én érdeklődni személyesen is, de annnyira beteg vagyok, hogy egyik szobából a másikba is nehéz átmenni... :(
És mennyi a kamat, mennyi időnként vonják le?
Szia! Nekem 3x-os volt, de szeretnélek óva-inteni, mert én évekig nem tudtam belőle kikászálódni. Elég sokat vonnak le miatta havonta (volt olyan, hogy 5000 Ft-ot havonta).
Pontos adatokat nem tudok, nekem is hirtelen kellett a pénz, nem volt választásom, de csak akkor menj bele, ha nincs más megoldás! Én végül úgy tudtam kiszállni belőle, hogy felvettem egy másik hitelt és letiltottam a folyószámlámon, hogy mínuszba mehessen, mert ez egy ördögi kör!
Az 5x-ös levonás szerintem sok évvel ezelőtt volt, ma már nem él. Havonta vonják, de nem tudom, mi szerint számolnak. Az a lényeg, hogy amikor érkezik a fizetésed, visszamenjen pluszba a folyószámlád, különben nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!