Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ezt is "látni" fogják? (alertp...

Csokissüti002976 kérdése:

Ezt is "látni" fogják? (alertpayről otp-re. )

Figyelt kérdés
Alertpay-ről utalnék OTP-s számlámra. A tranzakciókról kapok postai értesítést, amiben benne áll, hogy honnnan utaltak.Ezt is "látni" fogják? Elég csekély összeg, mert ptc oldalról utalták... És ha tudják, hogy Alertpay-ről utaltam, azt is látják, hogy az Alertpay-re hogyan került a pénz? Csak mert nincs kedvem 16$ után adózni...

2012. jan. 2. 00:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy látni fogják, honnan jött, valamint azt sem, hogy 16 dollár miatt foglalkoznának az esettel (de nem vagyok szakértő a témban). Amúgy melyik oldalról szereztél ennyit?...
2012. jan. 2. 00:21
 2/8 Katoonene ***** válasza:
..másik kérdés hány hét után?:)500-600 ezerig évente biztos nem fognak szólni.
2012. jan. 2. 00:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ekkora kis összegért nem kell adózni. Am tényleg, melyik oldalon szerezted?:)
2012. jan. 2. 00:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Megjelentek a piócák. Ha következő hónapban is akarsz onnan pénzt látni, akkor el ne áruld senkinek.

Csak nekem. Lécci lécci :DDD

2012. jan. 2. 14:23
 5/8 A kérdező kommentje:

cashbux.info oldalról

50 dolcsit utaltak, de hugommal fogadtunk, vesztettem, úgyhogy neki kellett utaljak 30$-t. xDD

Amúgy, hogyha regisztráltok és szerettek, írjátok be az ajánlóhoz, hogy csokissuti. köszönöm. ^^

2012. jan. 2. 15:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem fogják látni - de nem azért, amiért gondolod, hanem azért, mert még soha, senkinek sem fizettek. Ez az oldal a csalások oldala - szintén, mint annyi más, hasonló ilyen oldal. Viszont ők jól jártak már, mert tudnak rólad egy csomó adatot, amit kiszedtek belőled, és amivel remekül vissza lehet élni.

Sajnálom, hogy nem a regisztráció ELŐTT jártál utána a weboldal és az internetes csalások témakörének.

A net tele van az oldal miatti panaszokkal, csak egy példa a sok közül:

[link]

2012. jan. 3. 19:21
 7/8 anonim válasza:
Tuti nem kapod meg azt a pénzt:D Hol fizetnének 0.5$-t ref clickért?:D Az az oldal akkora scam:D
2012. febr. 15. 17:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem, hogy tényleg át lettem b*szva. ezvan, most rámentem a neobuxra, mert erről még csak jót hallottam.
2012. febr. 24. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!