Amennyiben újraindítják a kamattámogatott hitelt, az a bővítésre is alkalmazható lesz?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek, esetleges korábbi tapasztalatotok. Nekem volt egy használt lakásom, amit 2002-ben kamattámogatott hitellel vettem fel. Most ezt eladtuk, és bővíteni szeretnénk egy házat. Ehhez akarunk még némi hitelt is felvenni, de mindenhol tanácstalanok, mit is ajánljanak, hiszen még senki nem tud semmit a jövő évi lehetőségekről.2011. dec. 14. 19:52
1/1 anonim válasza:
Hát, gondolom nem télen fognak dolgozni az épületen, én várnék áprilisig a munkálatokkal. Addig van idő utánajárni, meg elkészülnek a törvénymódosítások is. Én még várnék a hitelfelvétellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!