Érdemes kölcsönt felvenni?
Kis barátom,nemhogy a jogsit,de még az autót se vedd hitelre,ha nem akarsz nyomorúságot a nyakadba...
Én is 18 évesen csináltam a jogsit,dolgoztam,mellette tanultam,albérletet tartottam fenn egyedül egy idegen városban.Autóm később lett,de addig dolgoztam 1,5 évig éjjel nappal 2 munkahelyen amíg összeraktam 1,7 milliót.Valaki azt mondta nekem és igaza volt:a pénzed max kétharmadára vegyél autót.Vettem 1,3 milláért egy 320-as Bmw coupét ami,7 éve megbízhatóan szolgál,igaz karban is tartom.:)
Kis barátom,nemhogy a jogsit,de még az autót se vedd hitelre,ha nem akarsz nyomorúságot a nyakadba...
Én is 18 évesen csináltam a jogsit,dolgoztam,mellette tanultam,albérletet tartottam fenn egyedül egy idegen városban.Autóm később lett,de addig dolgoztam 1,5 évig éjjel nappal 2 munkahelyen,hogy már a szemem is szikrázott,de összeraktam 1,7 milliót.Valaki azt mondta nekem és igaza volt:a pénzed max kétharmadára vegyél autót.Vettem 1,3 milláért egy 320-as Bmw coupét ami,7 éve megbízhatóan szolgál,igaz karban is tartom.:)A sok himi-humi hitelre vett bevásárlókocsit bármikor szégyenbe hozza:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!