Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha vmilyen hitelt szeretnék...

Ha vmilyen hitelt szeretnék felvenni (lakás vagy szabadfelhasználású) és egyébként nincs más bank felé semmilyen hitelfizetési kötelezettségem CSAK folyószámlahitelem van akkor elutasíthatják a hiteligényemet?

Figyelt kérdés
A folyószámlámhoz tartozó hitelt igénybe is veszem, ezért az egyenlegem mínusz..
2009. máj. 16. 21:30
1 2
 11/15 anonim válasza:
91%

Szia!

A folyószámlahitel nem számít. A legjobb, ha ahhoz a bankhoz mész hitelért amelyikhez a munkabéred érkezik. Sokkal könnyebben kapsz hitelt is, és nem lesz fölösleges folyószámlád más banknál. A lényeg, hogy minimum fél éve ugyanazon a munkahelyen legyél, minimum fél éve ugyanarra a címre legyél bejelentve, és a hitel törlesztőrészlete ne haladja meg a fizetésed 30%-át. Ezek mind a két fajta hitelre vonatkoznak.

2009. máj. 20. 12:26
 12/15 anonim ***** válasza:

22:06 nak

ma írtuk alá az Erstevel a jelzáloghitelt tisztán fedezetalapon, semmilyen jövedelemigazolást, számlakimutatást nem kellett bemutatni!

Csak a házat felértékeltetni becsüssel

2009. máj. 20. 16:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves előttem válaszoló. A hitelkérelmetek befogadási határideje nagy valószínűséggel máj 4-e előtti, ezért kaptátok meg tisztán fedezet alapon a hitelt. Felesleges lepontozni a válaszomat, nekm ezzel nem ártasz.

Az ERSTE-vel (és egyéb bankokkal) kapcsolatos információkat hivatalos forrásból kapom és sajnos a honlapokon lévő információk gyakran félrevezetők.

2009. máj. 20. 19:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Ne pontoztam le, és a bankban május 7 én voltunk először.

De nem értem mit vitatkozol, most is ott van a link az érvényes hitelajánlatokról, és abban is benne van.

inkább olvasd el.

2009. máj. 20. 22:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is van folyószámlahitelem, rendszeresen mínuszba ment évek óta a bankszámlám és mégis kaptam különböző hitelt különböző bankoktól persze nem egyszerre, különböző időszakokban.Eddig nem volt akadálya a hitelfelvételnek. De hogy most válságos időszakban mi a helyzet, nem tudom. Nem hiszem, hogy elutasítják, mert ha rendesen fizeted havonta, akkor bizti nem lesz gond ebből. Azért javaslom, hogy nulla eséllyel kérjél hitelt a banktól, az elbírálás után derül majd ki. De azért drukkolok neked, hogy sikerüljön!
2009. máj. 26. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!