Ha vmilyen hitelt szeretnék felvenni (lakás vagy szabadfelhasználású) és egyébként nincs más bank felé semmilyen hitelfizetési kötelezettségem CSAK folyószámlahitelem van akkor elutasíthatják a hiteligényemet?
Szia!
A folyószámlahitel nem számít. A legjobb, ha ahhoz a bankhoz mész hitelért amelyikhez a munkabéred érkezik. Sokkal könnyebben kapsz hitelt is, és nem lesz fölösleges folyószámlád más banknál. A lényeg, hogy minimum fél éve ugyanazon a munkahelyen legyél, minimum fél éve ugyanarra a címre legyél bejelentve, és a hitel törlesztőrészlete ne haladja meg a fizetésed 30%-át. Ezek mind a két fajta hitelre vonatkoznak.
22:06 nak
ma írtuk alá az Erstevel a jelzáloghitelt tisztán fedezetalapon, semmilyen jövedelemigazolást, számlakimutatást nem kellett bemutatni!
Csak a házat felértékeltetni becsüssel
Kedves előttem válaszoló. A hitelkérelmetek befogadási határideje nagy valószínűséggel máj 4-e előtti, ezért kaptátok meg tisztán fedezet alapon a hitelt. Felesleges lepontozni a válaszomat, nekm ezzel nem ártasz.
Az ERSTE-vel (és egyéb bankokkal) kapcsolatos információkat hivatalos forrásból kapom és sajnos a honlapokon lévő információk gyakran félrevezetők.
Ne pontoztam le, és a bankban május 7 én voltunk először.
De nem értem mit vitatkozol, most is ott van a link az érvényes hitelajánlatokról, és abban is benne van.
inkább olvasd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!