Tobb millios hitelt felvenni 0 ft-os onerovel lakasvasarlasra ebben a vilagban? Velemeny?
Ha nyugodtan vállalod azt, hogy x évig (a futamidő lejártáig) nem leszel beteg, nem rúgnak ki, nem rúgják ki a párod, nem lesz haláleset a családban és úgy általában semmi ilyesmi nem fog történni, akkor bátran.
Ellenkező esetben gondolkozz! Pont a napokban volt itt egy olyan kérdés, ahol a kérdező még egy albérlethez képest is közel 10 milliót kell fizessen a hitelére úgy, hogy a lakás 8 évvel később kerül teljesen a tulajdonába (értsd: lesz hitelmentes), mintha albérletezne.
Ha minden áron idegbeteggé akartok válni, szorongani attól miből fizetitek a törlesztést, + rezsi, enni is kell, ruházkodni is, közlekedni is.
Havi átlag kiadás, csak a lakásra, rezsi törlesztés olyan 120 000 ft. és még szerényen is számoltam. Azt a lakást be kell bútorozni. Hát ti tudjátok, hogy mennyire stabil a munkahelyetek, mert ha hirtelen nem lesz egyikőtöknek se munkája, lesz aki fizet helyettetek?
Ki pontozza le a hasznos választ adókat???
Ha ő tud lehetőséget, hogyan lehet önerő nélkül lakáshitelhez jutni, akkor itt a lehetőség, ossza meg az országgal az információt, melyik bankfiókban álljunk sorba!
De nem mellébeszélni, hogy hallottam, meg stb... Én is bankban dolgozom, az utóbbi időben az ingatlan 60%-át adjuk meg, nagyon ritkán a 70%-át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!