Ilyenkor mi a teendő? NAGYON SÜRGŐS
Figyelt kérdés
Az egy éves kislányom megszerezte a csekketet és rájuk félretett pénzt. Egy borítékban tartottuk. Két 10.000-s és három csekk szakadt szét!
Tudok új csekket igényelni?
A pénzt be lehet cserélni?
2011. dec. 9. 18:49
1/9 anonim válasza:
Csekket tudsz kérni újat, a pénzt a postán kicserélik, csak legyen meg minden darabja.
3/9 anonim válasza:
amúgy í papírpénz 51%-ának kell meglenni, hogy becseréljék
4/9 anonim válasza:
A szakad pénzt, ha megvan minden része, bármelyik bankban beváltják.
A csekket annál a szolgáltatónál tudsz újat kérni az ügyfélszolgálaton, amelyik kiadta a csekket, vagy megvárod, míg küldenek emlékeztető csekket (általában szoktak)
5/9 anonim válasza:
Mindkettőt cserélik, de a gyereket nem, úgyhogy remélem azért nem bántottátok :)
6/9 A kérdező kommentje:
Oh megnyugodtam.
Dehogy bántottam. El kellett szaladnom vécére, és az asztal szélén hagytam a borítékot.
Olyan jó neki! Ezek a papírok semmivel sem külömbek neki a reklámújságoknál!
2011. dec. 9. 18:56
7/9 lizzi77 válasza:
Egyébként, ha van korábbi csekked, amin rajta van a szolgáltató neve és számlaszáma, meg a a te azonosító, ez lehet befizetőazonosító, vagy szerződésszám, akkor a a postán a rózsaszín csekken is fel lehet adni, csak egy kicsit drágább, vagy, szintén szlaszám alapján bemész abba a bankba, amelyik a számládat fizeti, pl.:117essel kezdődik, az az OTP, 102 és 104-sel kezdődő az a K&H bank,stb, akkor ott a gyüjtőszámlájukra, az azonosítód feltüntetésével ingyen be lehet fizetni, vagy kérsz a folyószámládhoz internetes hozzáférést(ennek ált. van díja, de olcsóbb vagy ingyenes az utalás, mint a csekk feladás),és otthonról , kényelmesen, sorba állás nélkül, a folyószámládról elutalod, másnap ott van, míg mire a csekk beérkezik, az kb. 1 hét
8/9 lizzi77 válasza:
Ja, elfelejtettem, a pénzt bármelyik bank becseréli, csak celluxozd össze a hátoldalát, csak arra figyelj, hogy a jó sorszámokat illeszd össze
9/9 lizzi77 válasza:
Bocsi, szóval abba a bankba kell bemenni a csekket befizetni, ahol a SZOLGÁLTATÓ CÉG vezeti a saját számláját.A többi stimmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!