Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Megtalálták már azt a pasit...

Megtalálták már azt a pasit aki kirámolta a pénzszállító szekeret?

Figyelt kérdés
megmondom őszintén hogy remélem nem találják meg soha, mert szerintem egy ilyen művelet nem kis szervezést igényel hogy problémamentesen kivitelezhető legyen. A másik meg az hogy itt nem lehet jól élni... és aki nem elégszik meg azzal ami van, az vagy ilyet csinál, vagy elmegy innen ha van rá lehetősége.
2011. dec. 5. 20:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
55%

"és az a pénz valószínű biztosítva is volt "

Akkor írjuk már le századszorra is: A pénz nem a fán terem.

Nem a bankok pénze, mert azt mi tesszük be. Ha biztosítás is van, az megosztja a kárt, de ez is csak azt jelenti, hogy ennyivel több embernek fog hiányozni az a pénz, egy ilyen eset után nyilván a kockázatokat is átértékelik, vagy magasabb lesz a biztosítási keret, vagy még többe fog kerülni az őrzés.

2011. dec. 5. 23:53
 12/25 anonim ***** válasza:
Aha.. Jó hogy nem mindjárt azt mondod hogy a kamatokat is emelni fogják miatta. Az meg hogy drágább lesz az őrzés kit érdekel? Van elég pénzük a bankoknak a kilakoltatottak házainak elárverezéséből, és az egyoldalúan módosított szerződéseikből.
2011. dec. 6. 00:13
 13/25 A kérdező kommentje:
tegnap 23:32 : a többi kommentet el sem olvastam. maradjunk annyiban hogy nem vagyok már gyerek, dolgozom, magamat tartom el és nem számíthatok senkire. Egy kis városban élek ahol ismer mindenki, tudják ki vagyok, ki volt az apám stb... és hidd el, hogy hozzám senki nem fog betörni, még akkor sem ha a település harmad része cigány :) Egyáltalán nem pártolom a bűnözőket, és valószínűleg senki nem is fog hátsón rúgni, mert félő hogy intenzíven ébredne, én meg a rendőrségen találnám magam. A drogosokat meg a füveseket, meg mit tudom én már miket szívnak ma.. nah azokat gyűlölöm. alkoholt egyáltalán nem fogyasztok, nem dohányzok, nem járok el sehova bulizni, nem szórom a pénzt. úgyhogy ha mindenképp véleményt akarsz alkotni akkor először ismerj meg. nem olvasgattam végig a válaszokat, de a nyakam ráteszem hogy egy ember sem válaszolt a kérdésemre :)
2011. dec. 6. 08:50
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem találták meg. Haladjunk tovább, nincs itt semmi látnivaló!
2011. dec. 6. 08:55
 15/25 A kérdező kommentje:

00:13 : végre valaki aki hozzám hasonlóan gondolkodik :D

és itt jön az hogy én nem a fickót pártolom, csak ha a magyar ennyit szenved a retkes bankok miatt, akkor legyen már a bankoknak is valami rossz. az ellopott pénz egy banknak aprópénz valószínűleg. lehet hogy a pénz védelmére többet fognak költeni, nagyon helyes... az emberek is többet költenek a törlesztésre nem ? :) és a sok hülye próbálja megmagyarázni hogy az a te pénzed, meg stb... miért nem mondod akkor egyből azt ba*dmeg hogy minden bank NON-PROFIT ? remélem lesz még ilyen, és azt is remélem hogy ez a fickó se kerül elő. sok boldogságot kívánok neki :D

2011. dec. 6. 08:56
 16/25 anonim ***** válasza:
2011. dec. 6. 11:06
 17/25 A kérdező kommentje:
köszönöm:) nem kis felkészülést igényelhetett ez az akció egyébként:D olyan jókat nevetek ha belegondolok hogy ezt a pasit a Magyar rendőröknek kellett volna megfékezni :D hehe még egy óvodában sem tudnának rendet tartani :D
2011. dec. 6. 12:09
 18/25 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem lennék a családja helyében, most tuti még a seggükbe is mikrofont tettek.

Az mondjuk nem semmi hogy több mázsányi a zsé amit elvitt, ha van esze akkor tényleg előkészítette a dolgot, és már rajta van egy számlán, ő meg új papírokkal útban van Kubára.

2011. dec. 6. 12:27
 19/25 anonim ***** válasza:
Én is a rablónak drukkolok,bár előbb utóbb biztos el fogják kapni.Ha valaki egy ilyen rablást meg tud szervezni,az szerintem meg is érdemelné hogy megtarthassa a pénzt.De még ha elrejtené a pénzt,és feladná magát(vagy feladnák)még akkor is megérné mondjuk 10-15 évet ülni. (ami 200 ezer Ft-os napi bért jelentene)
2011. dec. 6. 13:14
 20/25 anonim ***** válasza:

"megmondom őszintén hogy remélem nem találják meg soha"

Szerinted azok a cégek akiktől ellopta ezt a pénzt, kin fogják bevasalni? Rajtad.

Teszemazt 50 Ft-tal többet fogsz fizetni egy csokiért, vagy a havi számlavezetésért a bankban, de be fogják hozni ezt a pénzt a cégek.

Ha nincs bankszámlád és nem eszel csokit, akkor más szolgáltatáson, de behajtják rajtad (is). Az gazdaságban minden-mindennel összefügg.

Nem irigységből mondom, de szerintem egyébként meg fogják találni. Ennyi pénzzel nem lehet csak úgy eltűnni, bankba ugye sose fogja tudni betenni, 10 év múlva meg gondban lesz hogy átkéne váltani euróra. Ha meg addig vesz belőle ingatlanokat, akkor azt ki dobja a nyilvántartási rendszer.

2011. dec. 6. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!