Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Megtalálták már azt a pasit...

Megtalálták már azt a pasit aki kirámolta a pénzszállító szekeret?

Figyelt kérdés
megmondom őszintén hogy remélem nem találják meg soha, mert szerintem egy ilyen művelet nem kis szervezést igényel hogy problémamentesen kivitelezhető legyen. A másik meg az hogy itt nem lehet jól élni... és aki nem elégszik meg azzal ami van, az vagy ilyet csinál, vagy elmegy innen ha van rá lehetősége.
2011. dec. 5. 20:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
73%

" másik meg az hogy itt nem lehet jól élni"

És akkor az a megoldás hogy más pénzét ellopjuk? Ráadásul egy olyan mocskos szemét teszi akinek volt rendesen megfizetett állása?Tudsz te gondolkozni egyáltalán?

2011. dec. 5. 21:01
 2/25 A kérdező kommentje:
hát ezek szerint mélyebbre hatolóan gondolkozom mint Te :) nem arról van szó hogy mástól kell lopni...de ő nem valaki pénzét lopta el. a bankok elég keményen leszívják most az embereket ahhoz hogy védd őket :) egyébként nem az volt a kérdés hogy mennyire érzed magad okosnak.
2011. dec. 5. 21:55
 3/25 anonim ***** válasza:
55%

".de ő nem valaki pénzét lopta el. "

Mert mint tudjuk a pénz a fán terem.

2011. dec. 5. 22:28
 4/25 A kérdező kommentje:
egész nap ilyen gyökerekkel vagyok körülvéve-.-
2011. dec. 5. 23:12
 5/25 anonim ***** válasza:
50%
Hasonló a hasonlót vonzza.
2011. dec. 5. 23:14
 6/25 anonim ***** válasza:

Bezzeg, ha egy politikus lopott volna el 1,2 milliárdot, akkor már mindenki az akasztását követelné.

A lopás az bűn, különösen úgy, hogy nem kenyérre kellett neki. És nem pár milliót vitt el, hanem annyit, amennyiből még a dédunokái is vígan el fognak éldegélni, míg más becsületes ember gürcöl, és örül, ha ennek az ezredét megkeresi 1 év alatt!

"A másik meg az hogy itt nem lehet jól élni... és aki nem elégszik meg azzal ami van, az vagy ilyet csinál, vagy [...]"

Ilyen alapon, aki "nem él jól", az fel van jogosítva a lopásra? Aki pedig kifejezetten rosszul él, az már gyilkolhat is? Azért álljunk már meg egy pillanatra!

Továbbá nem értem, hogy az emigrációt hogy lehet ezzel egy lapon emlegetni. Mert ha valaki jobban akar élni, és ezért kimegy DOLGOZNI külföldre, az nem bűncselekmény.

2011. dec. 5. 23:14
 7/25 A kérdező kommentje:
hány éves vagy? és hány kg ?
2011. dec. 5. 23:15
 8/25 A kérdező kommentje:

jól mondod: álljunk meg egy pillanatra!...

egy szóval nem mondtam hogy jól teszi hogy lop, meg hogy gyilkoljos stb... nem kell túlreagálni dolgokat. mindenkinek van véleménye, és az enyémet NEM te fogod megszabni :) bármilyen rosszul esik :) a politikusok engem nem érdekelnek, mert szánalmas kis görcs az összes. de én remélem sosem találják meg ezt az fickót :) aki mer, az nyer... és az ilyenek mint ti, irigylitek meg sóvárogtok a sok pénz után :) dolgozzatok inkább, meg fizessétek a törlesztőrészletet, hogy a legközelebbi ilyen esetnél is meg legyen tömve rendesen az a pénzszállító sz*r :D nah csövi :)

2011. dec. 5. 23:18
 9/25 anonim ***** válasza:

Ezt a hány "kiló vagy" hülyeséget kitől kérdezed? (Több válaszoló is van) Mellesleg mi köze van ennek a témához? Félsz, hogy valaki hátsón fog rúgni, mert hülyeségeket irkálsz és bűnözőket pártolsz?

Amúgy én nem fizetek törlesztőket, sőt a pénz után sem sóvárgok.

De ahhoz mindig szilárdan tartom magam, hogy a bűnözők igenis kapják meg a méltó büntetésüket. És ezt a fószert is kapják el. Remélem, hogy egy nyugodt éjszakája sem lesz amiatt, hogy mikor fogják rátörni az ajtót (ami egy szép napon hátha valóra is válik).

Amúgy nem akarom én senki véleményét sem megszabni, de látszik, hogy még gyerek vagy és álomvilágban élsz. Majd ha egyszer megtapasztalod, hogy milyen az, amikor "megélhetési bűnözők" betörnek hozzád és lenyúlnak egy "kis" pénzt és pár dolgot, akkor majd rájössz, hogy miért is kellene az ilyen tolvajoknak és hasonszőrű társaiknak megrohadnia egy sötét lyukban...

2011. dec. 5. 23:32
 10/25 anonim ***** válasza:
44%

Nem azért, de az ilyen "Robin Hood"-kat mindig is sokan kedvelték, és szorítottak nekik. Emlékeztek még a Whiskysre? Rendes rajongótábora volt, pólókat nyomtattak, hogy Whiskys-BRFK 2-0, meg ilyenek.

Egyébként én is szorítok neki, egyrészt nem a szegények pénzét vitte el, a bankokat rühellem, és az a pénz valószínű biztosítva is volt (ha nem akkor így jártak), másrészt meg nekem nem ártott semmit. Ha alám tennének egy lottó ötös főnyereményt, és egyedül hagynának vele másnap én is Kubában hesszelnék. Ha meg elkapják akkor még csak rablásnak sem minősül, mert nem ütközött ellenállásba mikor elvitte.

2011. dec. 5. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!