Visa vagy MasterCard kártyát szeretnék, amit a paypal is elfogad. Mi a teendő? Mennyibe kerül?
Szinte minden bank kínál internetes vásárlásra alkalmas Mastercardokat, de az Unicredit pont nem.
Különösebb feltételei nincsenek ott ahol én néztem az imént, diákoknak is rendelkezésére áll.
Amúgy a Paypal magyarországi számlája pont az Unicreditnél van, tehát ha feltölteni akarod az egyenlegedet, akkor oda kell utalni. Viszont nem tudom, hogy kártya nélkül lehet-e Paypal accountot létrehozni, mert van egy ellenőrzési folyamat az elején, és ahhoz talán kell.
Talán érdemes lenne bankot vűltani, de a kérdésedet tedd fel a saját bankodnak is, hátha mondanak valami értékelhetőt.
Hát az gáz, hogy a Unicreditnél nincs külön netes kártya, de lehet olyan elektronikus főkártyát (MasterCard vagy Visa) igényelni, amivel lehet neten is fizetni, viszont ilyenkor fenn áll az a veszély, hogy ha elhagyod és olyas valaki találja meg, akiben egy szemernyi együttérzés sincs, akkor szépen levásárolja a pénzedet, mert netes vásárláshoz elég a kártyaszám, lejárati idő, kártyán lévő név és a hátulján lévő 3 jegyű kód.
Szóval szerintem válts bankot, ahol lehet külön internetes kártyát igényelni virtuális számlával.
A PP-nál számlaszámot is megadhatsz. Nem kell kártyaszám. Nekem sem fogadta el a kártyaszámomat, de a számlaszámommal működik a dolog. Csak az bank account-ot kell hozzáadnod nem pedig a credit card number-t. Keresd meg valahogy ezt az opciót, ott van, én is úgy guberáltam.
Nem kell emiatt másik bank, meg bankkártya meg f@szság. Jól néznénk ki, ha a PP miatt az embernek bankot, számlát, kártyát stb kéne váltania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!