Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Visa, Mastercard készítése...

Visa, Mastercard készítése hogyan?

Figyelt kérdés
Szóval egy külföldi oldalon szeretnék vásárolni de csak Visa-val , Mastercard-al és Western Union-al lehet fizetni, ami nekem nincs. Van valami egyszerű mód rá, vagy muszáj ilyen bonyolultan csinálni? Ha ez számít akkor van egy OTP Junior számlám és PayPal-om is.
2011. okt. 18. 18:13
 1/10 anonim ***** válasza:

nekem is OTP Juniorom van és én tudok vásárolni mindent csinálni, mert elve VISA-s a kártyám, bár az ujjak már MasterCard-osak. Neked is valamilyennek kell lenni nézd meg a kártyád.

Meg ha PayPal tudtál csinálni akkor vagy Visa, vagy MasterCard

2011. okt. 18. 18:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. És igen van rajta Mastercard jelzés, ez azt jelenti hogy használhatom erre a netes vásárlásra? (Dollárban kellene fizetni, és most természetesen forint van rajta ) Egyébként a PayPal-nak semmi köze a kártyámhoz, azt csak úgy csináltam neten ha esetleg kellene valamikor, de még kártyát nem rendeltem hozzá stb...
2011. okt. 18. 19:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Ja értem. Én most pont a PayPal miatt bosszankodok mert a számlámról már 1 hete le emelte a 400Ft-ot hogy igazolja a kártyát, de PayPal-on még most sem jelent meg.

Ha az adott áruház ahonnan vásárolni akarsz, az támogatja MasterCard-ot( már pedig a legtöbb ilyesmi igen) akkor tudsz vásárolni, és átfogja váltani pénzt annyit amennyi a termék ára.

Hogy milyen árfolyamon vagy hogy azt nem tudom ezzel már nem igazán vagyok tisztába. :)

2011. okt. 18. 22:32
 4/10 anonim ***** válasza:
15%
Első kettő össze-vissza ír, a lényeg, hogy a vésett kártyával nem lehet neten vásárolni, legyen az bármilyen, a dombornyomottal (nem unembossed) lehet vásárolni neten keresztül. Lényeg, hogy a számlád mellé igényelj dombornyomott MasterCardot, de készülj, hogy ennek kb 4-5 ezer Ft/év díja van
2011. okt. 19. 06:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát ne is haragudj meg szerintem, te beszélsz hülyeséget, miért ne lehetne vásárolni NEM dombornyomott kártyával??

Külföldi oldalon szeretne vásárolni, tehát elektronikus úton, abban igazad van hogy külföldön nem használsz vésett kártyát, de elektronikus vásárlásra igen semmi akadálya nincs.

Meg kell adni a kártya számot, lejárati dátumot, és 3 számjegyű biztonsági kódot és kész...

2011. okt. 19. 13:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen neten szeretnék vásárolni. És egyébként ha tényleg ott az OTP Junior kártyámon a Mastercard jelzés akkor el kell hogy fogadják nem?
2011. okt. 19. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem kell hozzá dombornyomott, és igen vásárolhatsz vele.
2011. okt. 19. 16:41
 8/10 anonim ***** válasza:
El igen, én már fizettem vele és nem dombornyomott ráadásul nem is MasterCard-os.
2011. okt. 19. 16:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi, csak mert neten keresztül ezeket fogadja el a bolt. Egyébként fizetnék szivesen PayPal-al de ha nem lehet.... Csak Visa, Mastercard, Western Union
2011. okt. 19. 22:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Jobb így szerintem én nem is szeretem a PayPalt borzasztó lassú múlthét pénteken csináltam aznap az OTP már le is vette 400Ft-ot de a PayPal még most sem írta jóvá és nem is tudom megerősíteni mert az átutalás közleményébe van a kód.. De már lassan egy hete nem tudom hol jár a 400Ft-om
2011. okt. 20. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!