Mocsiii kérdése:
Olvastam egy újságban egy hitelről. Nincsen semmilyen név. De az ajánlataik kecsektetőek.10 millió ft-ra 60 ezer a törlesztő 15 éven keresztül, ami fix és nem változik. Csak ingatlanfedezetet kérnek. Kamu vagy nem?
Figyelt kérdés
Belevágjak vagy ne?2011. nov. 28. 19:59
11/12 anonim válasza:
"Nem tudom, ezt miért kell csalásnak nevezni."
Talán mert az újságokban olyan megoldásnak hirdetik, ami hitel helyett jó? Talán mert apró betűkkel rakják csak oda, hogy fogyasztói csoport? Talán mert nincs mögötte tőkeerős cég, csak egy félmillió törzstőkés kft egy panelház földszinti lakásában? Talán mert a legrosszabb adósoknak is nyújtják, ami recept a katasztrófára? Talán mert rengeteg panaszos van, akit félrevezettek, mielőtt aláírta a szerződést? Talán mert, ha valakinek húsz év múlva is megfelel, ha megkapja a pénzt, akkor talán nem is szorul rá az egészre? Főleg, hogy ha befekteti, akkor kamatostul vehetné fel?
12/12 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek egyéni felelőssége, hogy fölvesz-e egy hitelt. Ez egyébként sem hitel, tehát ha úgy hirdetik, hogy hitel helyett van (nem tudom, nem láttam még ilyet), akkor igazat mondanak. Nem is értem, mire számít egy feketelistás, örüljön, hogy ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!