Honnan kaphatnék 6 millió forintot végtörlesztéshez?
6 millió Ft-ra lenne szükségem,de nem kapok elég forinthitelt, kevés fedezetnek a kis lakásom.Saját bankomnál próbálkoztam( Erste), meg egy takarékszövetkezetnél.A lakás max.6 milliót ér, vagyis erre csak 3,6 milliót adnának.Bezzeg adtak ugyanerre svájci frankosat 4 éve...
Hová forduljak? Hol érdemes még próbálkozni?A nettó keresetem 113000,- Ft.Jelenlegi törlesztőm pedig a fele.
Pótfedezettel esetleg. Ha van rokon, barát, ismerős, aki szereti a veszélyes életet, beszállhat a saját ingatlannal.
Mondjuk a kereseted is necces, arra mit mondtak?
A keresetemet nem is kérdezték, nem jutottunk el odáig.Az OTP-ben nem voltam, esetleg elmegyek.
4 éve erre az egyszobás lakásra kaptam 5 milliót, pedig egyéb fedezet nem volt, a bérem kb. ugyanennyi.
Már majdnem 1 millát kifizettem, de most 6-tal tartozom 180-as árfolyamon.Amúgy 8,5-tel...
Nem tudok élni a végtörlesztéssel, és ez nagyon elkeserít.Húzom az igát rendesen, nem voltam egy napot sem munka nélkül, és itt tartok 42 évesen...
Ha nem elég a fedezet akkor az Otp se ad!
Nekem viszont simán adott a minimálbérre, igaz, hogy a házam ér 20 milliót, a hitelem 4,7millió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!