Szagab kérdése:
Törlési engedélyre meddig kell várni? 1 hónapja végtörlesztettem a lakáshitelemet. A törlési engedélyt a mai napig sem kaptam meg! 2x érdeklődtem a banban és azt mondták majd megkapom postán. Meddig várjak?
Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 18:28
1/3 anonim válasza:
Ha nem sürgős, akkor várj még pár hetet, nagyon úgysem tudsz mit csinálni.
2/3 anonim válasza:
Bemész a bankba, és addig nem távozol, míg meg nem kapod. A befizetés megtörténte után AZONNAL ki kellett volna adnia a banknak!
3/3 anonim válasza:
Nekem a bank azt mondta, két hét múlva kérjek új időpontot, akkor kapom meg az igazolást. Én elmegyek és egyetértve az előttem szólóval, nem állok fel a székről igazolás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!