Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen esélyünk van arra,...

Milyen esélyünk van arra, hogy megkapjuk a hitelt? Ha kapunk bele merjünk vágni?

Figyelt kérdés

Párommal nem vagyunk összeházasodva, egy gyermekünk van. Szeretnénk lakást venni 15 millióért vidéken. A ház kb. 40 éves. Én jelenleg gyeden vagyok, a maximumot kapom + csp, köztisztviselőként mentem gyedre. A párom átlag 90 ezer Ft-ot hoz haza. Mindkettőnknek határozatlan idejű szerződése van. Nincs egyéb hitelünk, nincs apeh tartozásunk, nem vagyunk BAR listások.

Kb. 7 millió Ft önerőnk van, (+ nem tudom, hogy lehetséges még a félszocpol), ez feletti részre kellene a hitel + az illetékekre, átírásokra.

Lehetséges, hogy megkapjuk?

Merjünk belevágni?

2009. máj. 12. 19:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igaz, hogy ez egy 3 és fél szobás lakás (ebben benne van a "nappali", azaz egy nagy közlekedő rész is), viszont itt annyira keresik a kis házakat, hogy azok is bőven 10 millió felett vannak. A lakások lennének valamivel olcsóbban, de mivel a párom szerelő, a hobbyja is a munka, ott nem tudna semmi kisebb munkát, segítséget vállalni.

Az ár-érték arányában ez magasan veri a többit. Ahogy írtam 1-2 millióval olcsóbban lehetne esetleg egy kevésbé jót kifogni, de hosszú távon jóval drágább lenne.

2009. máj. 14. 14:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia, csak érdekelne, végül hogy döntöttetek? (Én vagyok az egyik válaszadó)
2009. máj. 20. 16:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Keressük a megfelelő hitelt + próbálunk alkudni a ház árából még.
2009. máj. 20. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!