Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan lehet hozzájutnom úgy...

Hogyan lehet hozzájutnom úgy a pénzemhez, hogy a lehető legkisebb összeget nyúlja le érte tőlem az OTP?

Figyelt kérdés
Egymillió ft volt befektetve a bankba, és úgy hallottam kb 8000ft lesz csak az az összeg,amit azért kell kifizetnem, hogy visszakapom a saját pénzem.Készpénzfelvételi díj ,vagy valami hasonló címen.Ez felháborító! Nem elég a 20 %-os kamatadó, még ez is.Sok éven át gyűjtögettem ezt az összeget, ami másnak talán nem nagy, de én nem szeretném ha ennyire megvágnának.Kérem,csak olyanok válaszoljanak, akik tudják is a választ.
2009. máj. 10. 07:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

11.32:

Olcsóbb? Ezt honnan veszed? Konkrétumokat légyszi!

2009. szept. 5. 21:42
 12/17 anonim ***** válasza:
6300? Szar bankot választottál. Van ahol 0 Ft-ért átutalhatod.
2009. szept. 5. 21:44
 13/17 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:42

akkor nézd ezt:

[link]

[link]

és csak véletlenszerűen kerestem ki egy bankot.

2009. szept. 5. 23:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Miért nem a kérdésre válaszoltok? Most az OTP-nél van a pénze a kérdezőnek. Onnan kellene kivenni. Hiába ajánlgatjátok neki a különböző bankokat, attól még nem lesz olcsóbb kivenni az OTP-ből. Ráadásul akárhova teszi, nyilván további költségei lesznek a dolognak...
2009. szept. 6. 11:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Akkor én ismételtem válaszolok a kérdésre: sehogy.

Nagyon sok bank lehúzza az embert, ők ebből élnek. Ebből telik az ügyfélszolgálaton a csili-vili márványburkolatra, meg a vezetők éves szinten milliárdos bérezésére, stb-re.

Általában átutalásnál kisebb összeget vesznek le, mint ha készpénzben vennéd fel pénzedet. Tehát ha ez megoldható, így valamelyest tudsz "spórolni".

2009. szept. 6. 14:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi,most már csak az a kérdés,hogy inkább 6300-ért a K&H-s számlámra, vagy OTP-n belül 2000 körül, OTP-s számlámra,de ott meg napi 100 ezer a limit,és csak havi 1x ingyenes.Így csak 10x-re tudnm felvenni a pénzt,és egy kivételével kb450 a kp.felvét díja automatából....
2009. szept. 8. 14:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Hegyeshalomtól nyugatra a bankok nem a jutalékokból élnek. Már az oviban megtanultuk, hogy az almát nem hasonlítjuk össze a körtével!

Pár példa:

1. Nyugaton az emberek nagy részének hosszútávú megtakarításokban, életbiztosításokban vannak a befektetéseik. Ebből meg marha jól profitálnak az ottani bankok. Nem szorulnak rá, hogy X %-os költséget kérjenek a kp. felvét után!

2. A hitelt felvevők nagyobb arányban fizetnek, rajtuk is többet keresnek.

3. Csak 1-2 % EUR kamatot adnak a magyarországi 4-5 % helyett.

2009. szept. 10. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!