Miért nem ajánlott az OTP?
Tapasztalatom:
Többször is hibás volt a könyvelésük. Többszöri személyes reklamáció után javították.
Amikor hitelt kértem tőlük,többször is be kellett menni hiánypótlásra. Véletlenül sem közlik az igényléskor,hogy milyen adatokra van szükségük.
Volt egy jelzáloghitelem,amit kifizettem. Az OTP nem töröltette a jelzálogjogot. Két hétbe tellett,mire hajlandók voltak igazolást adni,hogy nincs tartozásom,és a Földhivatalnál nekem kellett intézni (nem ingyen),hogy levegyék a házról a jelzálogot.
Rossz típusú bankkártyát küldtek ki a régi helytett, hetekig kellett bejárnom a bankba, hogy javítsák.
Azután hónapokba tellett, hogy a túlvonást visszaadják.
Nem törölték a régi mobilszámom amikor új mobilt vettem és átkértem arra az SMS értesítőt. Később megkapta más a régi mobilszámom, ő is kért rá SMS értesítőt, lekérdezte az egyenlegét, simán kiküldték neki az én egyenlegem és ráterhelték az én bankkártyámra.
Más számlacsomag díját (minő véletlen, hogy magasabb összeget) vontak hó végén, reklamáltam személyesen, írásban, a következőt már jól vonták, de a különbözet visszafizetését csak ígérgették.
Az utolsó csepp az volt, amikor az új bankkártyámat egy teljesen idegen címre küldték ki, mert állítólag én oda kértem a bankkártya postázását.
Valószinű,hogy adminisztrációs hiba miatt felmondta a lakáshitelűnket.Hiába járkáltunk be hiába leveleztünk mindig kitérő választ kaptunk.Most átadta a Otp faktoringnak ez tünt neki a legjobb megoldásnak :O
Annyi bank van ne az Otp-t válaszd!!!
Ha bármi bajod lenne velük,mindenki elútasít Pszáf...Békéltető...stb Mert ő az OTP /Csányi+Orbán/
Ennyi!
Csak hogy legyen pozitív vélemény is:
Lassan 15 éve van az OTP-nél bankszámlám és -kártyám. Sőt: volt már személyi kölcsönöm is náluk. Van A-hitel keretem is. Kezdetben diákszámla volt (Junior), aztán normál lakossági folyószámla lett. Sem a számlával, sem a kártyával, sem a netbankkal nem volt még problémám. Ha valamit csak a fiókban (Vác) tudtam elintézni, mindig emberien álltak hozzám (nem keresek milliókat, nem azért). Viszont: a kapott kártyát bárhol tudom használni (VISA Electron), legyen az a világvége vagy az internet, sőt szinte bármelyik utcasarkon OTP-s automata van.
Drága? Összehasonlítva más bankokkal azt kell mondanom, hogy amire használom, arra más csodabankoknál sem találtam lényegesen olcsóbbat (havi kb 1000Ft helyett 800Ft nem különbség). A "0Ft-os" bankszámlákhoz nem elég a fizetésem (és persze egyszer legyél beteg két hétig, máris buktad a 0Ft-os bankszámlát).
az első hozzászólóval kísértetiesen megegyezik a mi esetünk. nekünk is hetekig tartott az 1milliós lakáshitel intézése, mert állandóan újabb és újabb papírokat kértek, amit előzőleg nem említettek. a hab a tortán, hogy a hitelszerződést (aláírásra) teljesen másik városba küldték, mint ahová mi az kértük!! az ottani otp meg hívott, mi a fene ez a szerződés náluk!
10éve otp vagyok. folyószámla, lekötött pénzem, lakástakarékom, diákhitelem, lakáshitelem van az otp-nél. de kezd elegem lenni belőlük!
az 5. hozzászóló vagyok.
ma ismét voltam az otp-ben. nem hiszem el, amit történt már megint. a múltkor - mint írtam - rossz városba küldték a hitelszerződést, most meg egyrészt nem értesítettek ki, hogy visszajött a szerződés, be lehet jönni (közben kiderült, hogy még egy papírt alá kell írnom. nem tudom, ha nem vagyok ilyen buzgómócsing, akkor ugrott a hitel, mert ők nem szólnak?), másrészt elkevertek egy már aláírt papírt, ami a hitelhez kellett, így újra lehet bemenni aláírni, mert ők ilyen hanyagok. az eszem megáll!!!
pedig én aztán otp párti voltam. eddig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!