Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik utat valasztja az aki...

Melyik utat valasztja az aki devizahitelre vett autot?

Figyelt kérdés
Mi a legjobb megoldas ilyenkor? Erdemes forinthitelre valtani?Vagy eladni az autot? stb Koszonom
2011. nov. 10. 15:50
 1/3 anonim válasza:
Szia! Hála a jó Istennek a mi hitelünk már egy éve lejárt, de egyik ismerősömék azt az utat választották, hogy nem fizették, és a Bank elvitte az autójukat. Kp-ra vettek egy olcsóbbat.
2011. nov. 11. 10:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem eladni lehetetlen, mert az autó már a felét sem éri már, mint ami hitel van rajta. :( Az egyetlen megoldásnak én azt tartom, ha fizeti az ember a részleteket. Az átváltás sem jó, talán csak a banknak. Bár minden csak a banknak jó :(
2011. nov. 11. 10:18
 3/3 A kérdező kommentje:

En fixen fizetem azota a torlesztest amiota magasabb a frank.Es a forintositashoz 2 milliot kellene kifizetni.A masik dolog,hogy befizetek havi 50 ezret es havi 30 ezerrel vagy meg tobbel-arfolyamtol fuggoen-emelkedik.Tehat olyan mintha csak havi 20ezret torlesztenek.orulet:)

Az ismerosodet nem perelte be abank aki nem fizette a reszleteket,vagy nem kovetelik tole addig amig le nem torleszti?

2011. nov. 12. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!