Szerintetek érdemes lenne Líbiai Dínárba váltani a Forintom?
Kadhafi halálával mint tudjuk az olajkitermelés és az egész gazdaság felszabadult így beindul az ország és a fizetőnem felszökik. Példa rá: ma egy Líbiai Dínár (LYD): 182ft. Ezt az összeget több mint két és fél éve biztosan és szerintem előtte se nagyon haladta meg. Lásd a grafikont: [link]
Véleményem szerint ez folytatódni fog egyre csak felfelé (az olaj miatt) így gondoltam átváltanám forintomat Líbiai Dínárra. Mi erről a véleményetek? Hol tudom átváltani Líbiai Dínárra a Forintom?
Èn nem tenném.
Líbiai dínár nem konvertibilis, nem fogadják el sok helyen, még az sem biztos hogy magyarországon kapsz ilyet.
Aztán attól hogy egy vezetö meghalt, nem tuti hogy meggazdagodnak. jöhet egy korrupt vezetö, vagy egy olyan aki mindent elherdál. ès lehet hogy az olaj csak pár évre elég éppen addig hogy pár dolgot a háború után rendbe rakjanak, de többre nem.
az összes vagyonodat ne ide fektesd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!