Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi megy tönkre előbb? Az Euro...

Mi megy tönkre előbb? Az Euro vagy a Forint? Hol tartsam a pénzem?

Figyelt kérdés

Van egy kis megtakarításom bankban.

Euroban legyen bent, vagy Forintban?

Valószínűleg mindkét pénznem bedől, Az Euro a görögök, portugálok, spanyolok, olaszok miatt, a Forint meg azért mert csak!

De mégis, melyik éli túl a másikat?

Melyikben legyen a pénzem?

2011. nov. 2. 14:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Írtam privátban, ide nem tehetem ki, mert ez nem reklámfelület. :)
2011. nov. 3. 10:37
 12/21 anonim válasza:
Arany, vagy valami nemesfém. Igaz, hogy a mostani helyzetben az értékét a befektetői hangulat határozza meg, de hosszú távon a legbiztosabb. Aztán ha bukik minden, az aranyat akkor is el fogják fogadni mint fizetőeszköz. Nemhiába táraznak be belőle az államok.
2011. nov. 3. 14:04
 13/21 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi a célod vele? Mennyi időre tervezel? Mit vársz el a megtakarításodtól? Én a sajátomat egy kevésbé ismert, megbízható biztosító társaságnál tartom, nekem van eurós és forintos megtakarításom is. Tudom, ez még itthon kicsit fura, mármint, hogy biztosítónál és nem bankban tartani a pénzt hosszabb távon, viszont én meg vagyok ezzel elégedve, az én elvárásaimnak megfelel!

Az eurótól azért nem félek, mert én nem hiszem, hogy bedőlne. De ha mégis, akkor meg lesz helyette valami más. És akkor mi van? Maximum egy átváltási költséget kell majd fizetni. Ha viszont marad, akkor meg jól járok, hiszen jelenleg 4,5% az éves hozama az eurós megtakarításomnak.

2011. nov. 3. 14:18
 14/21 anonim ***** válasza:
Amit az első monda, az szinte tuti, hogy HYIP (High Yield Investment Program) keressetek rá, összességében piramis játék, ha egyre kevesebb az új befizető, bebukik az egész, a szervező meg távozik a pénzzel. Ezek csak néhány hónapig mennek.
2011. nov. 3. 14:35
 15/21 anonim ***** válasza:

ma 14:35

Miről beszélsz?? :)

Nincs semmilyen új, meg régi befizető, van egy számlád amihez (mivel egy normál bankszámla) csak kizárólag neked van hozzáférésed, és ugyanúgy valutapárokkal kereskednek a pénzeddel, mint az iForex-nél, csak nem te laikus végzi a trédeket, hanem profik, akik 24h felügyelik, valamint olyan általuk fejlesztett szoftverek figyelik a valutapárok mozgását amik minden kis rezdülését kihasználják a valutapiacnak.

Ez egy teljesen legálisan, évek óta működő dolog, nem egy piramisjáték, te szerencsétlen!

2011. nov. 3. 14:43
 16/21 anonim ***** válasza:

Egyébként 1-1 ilyen szoftver egymaga megbízhatóan képes havi szinten a 10% feletti profitra. Mivel a számlákon több ilyen program +profi csapat is dolgozik így jön ki az általatok elérhetetlen mesének hitt havi 20-40%.

Nekem múlt hónapban 21.45% volt amit hozott, és ez egy közepesen visszafogott beállítás, azaz 12-15 trédenként van 1-1 negatív. Azt gondolom hogy a 12 plusszos mellett elfér 1 minusz is, azt már következő 1-2 trédnél vissza is korigálja.

2011. nov. 3. 14:50
 17/21 anonim ***** válasza:

A tőzsdei robotok közül rengeteg olyan volt, amely X hónapig vagy akár több évig hozta a hozamot, aztán hirtelen olyan helyzetbe került, amivel bukta az addig összeszedett hozamot. Tuti tőzsdei robot nincs. Meg tuti kereskedő sincs. Etetni pedig lehet ezzel az embereket, de akinek tuti robotja van, az nem nyilvánosan csinálja a bizniszt, kisbüfik befektetéseivel. De hiszek én, csak egy kérdésem van, a befektető viszi el 100%-ban a balhét, ha bukó van?

Ezen kívül nem engem szerencsétleneztél le, hanem egy másik kétkedőt, de a stílusodból az jön le, hogy ez egy agresszív gerillamarketing, nem más.

2011. nov. 3. 22:26
 18/21 anonim ***** válasza:

Természetesen a veszteség is a befektetőé, ugyanúgy mint a profit. De mint említettem (beállításoktól függően) jóval több a pozitív trade, mint a negatív, különben nem lenne értelme az egésznek.

Vannak az ügyfeleik közt kis emberek akik csak a minimum 2500eu-val kezdték, és vannak nagyobbak, akik már hosszabb távon növelni tudták a bent lévő tőkét. Nővéremék január óta 2.2milliót realizáltak, és nem fektettek be sokmilliót, hogy csak a legközelebbit mondjam.

Mint említettem profik kezelik a rendszert, akiknek ez az életük, ha egy robot nem hozza az elvártat nem hagyják élő számlákon.

Az agresszív marketingről meg annyit hogy nekem mindegy ki hol tartja a pénzét, nekem attól nem lesz olcsóbb a kenyér, csak a kérdésre válaszoltam, aki pedig erre azt vágja rá hogy "piramisjáték" annak tényleg lövése nincs, és jobb lett volna csendben maradnia.

2011. nov. 3. 22:45
 19/21 anonim ***** válasza:

Akkor gondolkodj el egy kicsit. Akik a rendszert kitalálták, tegyük fel, nekik maguknak csak 10 millió Ft-juk lenne, ami egyébként durva alul becslés. Akkor az havi 20%-al 5 év alatt 563 milliárd Ft. Szerinted szükségük lenne kisbefektetőktől tőke bevonásra, ha tényleg ennyire birtokosai lennének az aranyt tojó tyúknak?

Ráadásul a legjobb hedge fundok sem hoztak USA-ban sosem hosszútávon évi 10-20%-nál többet. A hazai befektetési alapok legjobbjai tudnak olyan évi 10-20%-ot, a szerintem egyik legjobb hazai szakember, Zsiday Viktor befektetési cégére azt mondja az elkövetkező 10 évben évi 30%-ban bízik, de ígérni nem ígér semmit, mert tudja, hogy a szerencsén is múlhat, plusz ő is hibázhat. Szóval kb. ennyire reális havi szinten amiről beszélsz...

De azért küld el nekem privátban, kíváncsi vagyok. Nem, nem fogok befektetni, mert én nem hiszek a mesékben, de tudni akarom mi ez.

2011. nov. 4. 21:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Akik a rendszert kitalálták azok nem is foglalkoznak kis befektetőkkel, de aki a Bécsi, és Pesti részt viszi ő igen, mert Magyarországon ilyen a piac.
2011. nov. 4. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!