Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Apám köcsönt vesz fel a...

Apám köcsönt vesz fel a Providenttől. Azt mondja, ő egyszer él és ebben mi nem akadályozhatjuk meg. Ezt nekünk kell majd visszafizetni! Mit csináljunk?

Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 00:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jó, akkor ezt tiszteletben tartom. Innentől kezdve, ehhez méltó bánásmódot kap az "édesapa"!
2009. okt. 27. 21:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Bírom az ilyen válaszolókat, akik azt írják, hogy az apa szent meg mindenható mert felnevelt benneteket. Hát bsszátok meg magatokat, fogalmatok sincs arról, hogy hogy "nevelte fel" őket...az enyém például nem nevelt fel mert nem mondható apának egy SZ*R ember akinél e földön senkit nem gyűlölök jobban....én fejemhez is vágják hogy vélekedhetek így a saját apámról addig míg el nem mondom nekik milyen ember valójában...
2014. máj. 2. 10:15
 13/13 anonim ***** válasza:
ezt értem kedves előttem szóló, de esetedben biztos nem játszik az örökség kérdése, mert ilyen körülmények között ezt gondolom élből elutasítod. Akkor meg nem hiszem, hogy oszt vagy szoroz, hogy apuka épp providentes adósságcsabdában van vagy sem...
2014. máj. 3. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!