Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Más is tapasztalja, hogy a...

Más is tapasztalja, hogy a bankok egyszerűen nem hajlandóak forint hitelt adni a fix árfolyamos végtörlesztéshez?

Figyelt kérdés
Én több bankot is megjártam, de lehetetlennek tűnik forinthitelt felvenni, pedig én nem is vagyok rossz ügyfél. Az átlagnál sokkal nagyobb fizetésem van, semmi elmaradásom nincs, az eddigi hitelemet is mindig napra pontosan fizettem és még így sem. Ezek után ki tud élni a lehetőséggel? Tényleg kezdem elhinni, amit az LMP mond, hogy csak a gazdagok, akik zsebből kiperkálják a tartozást.
2011. okt. 9. 16:47
1 2
 11/16 anonim válasza:
A K&H-ban nekem jó forint hitelt ajánlottak másik banknál levő hitelem kiváltására, de végül egy Takarékszövetkezetben még jobb feltételeket találtam. Nem értem nálad mi a gond, én most válogathatok az ajánlatok között.
2011. okt. 10. 16:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, a takarékszövetkezetekben lehet most a legjobb kamattal forinthitelt kapni.
2011. okt. 10. 20:14
 13/16 A kérdező kommentje:
Két Takarékszövetkezetből is elhajtottak, most megpróbálom a K&H-t. Azok a válaszolók, akik azt gondolják, hogy a bankok nem kerestek az árfolyamváltozáson nagyon tévednek.
2011. okt. 10. 20:16
 14/16 anonim ***** válasza:
ha valakinek még sok a tőketartozása, és egyáltalán nincs megtakarítása, szerintem nem éri meg átváltani forintra, mert a törlesztőrészletek nem sokkal kevesebbek még ilyen magas chf árfolyam mellett sem! és ha lemenne a chf 200-ra, még akkor is "jobb", mint a forinthitel, mert a THM nem 11% feletti. egy előttem érdeklődő 98e forintos 260ft-tal számolt törlesztőrészlete forintba átváltva több mint 20 évig 89e forint lenne. hát ez nem nagy megtakarítás.
2011. okt. 11. 06:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Megdöbbenve tapasztalom a hozzászólásokban , hogy pár ember a benkok oldalán áll, ráadásul az osztrák bankok oldalán, aztán meg a szocializmust siratják ami tönkretette ezt az országot, HIHETETLEN::: "Ugyanakkor azt sem kellene elfeledni, hogy ahogy a bankoktól egy tollvonással ekkora összegeket vehet el az állam, a magánember zsebéből is ugyanúgy bármikor kiveheti ilyen módon, tehát nem örülni kellene, hanem elzavarni ezeket a szélhámosokat a fenébe!"
2011. nov. 6. 15:08
 16/16 anonim ***** válasza:

Maris szomszed jut eszembe Kriszta matekoktatasaval kapcsolatban: "Nem vallalom! Mert egyreszt amit en az orakert kernek azt maguk lealkudnak a felere, aztan tolem kernenek kolcson hogy kifizethessek a negyedet."

Hat mi a banatert adjon neked hitelt egy bank arra, ami neki rossz uzlet, neked meg jo?

2016. márc. 22. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!