Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit tegyek, ha pénzre van...

Mit tegyek, ha pénzre van szükségem de minimálbéren vagyok bejelentve és nem kapok személyi kölcsönt?

Figyelt kérdés
Nagyon elkeseredtem, mert rendbe szerettem volna tenni az életem és bíztam benne, hogy kapok szabad felhasználású személyi hitelt,mert minden feltételnek megfeleltem, de nem kaptam sajnos, és most tanácstalan vagyok. segítsetek offolás nélkül ha kérhetem. köszönöm
2011. szept. 28. 18:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
72%
Ha 120-at kapsz, és úgy tűnik a szüleiddel élsz még, mert mint írtad nem nagyon kell költened semmire, akkor elég hamar összespórolhatos a 800e-t.
2011. szept. 29. 21:38
 12/12 A kérdező kommentje:
jogos... de mivel ez az összeg sürgősen kellene, így nem érek rá gyűjtögetni, mert mire összegyűlne ez az összeg, addigra még többet kell fizetni... érted :/
2011. szept. 30. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!