18 éves vagyok suliba járok K&H banknál vagyok. Felszeretnék venni egy kisebb összeget munkahelyem az olyan hogy sulis gyakorlat vagy hogyan tudnák felvenni hitelt kinéztem 300ezer 60hónapra 6400ft valahogyan meglehetne oldani hogy feltudjak venni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 15:26
21/22 anonim válasza:
Nem adnak úgyse, másrészt jobb is, különben növelnéd az így is túl magas arányú lúzerek számát. A hitel nem bevétel, hanem még mélyebb spirál, ha nem termelsz belőle profitot, mert a kölcsönön túl a kamatokat is ki kell fizetni, (sőt azt először) ezt minden síkagyú felfoghatná már egy életre.
22/22 A kérdező kommentje:
Hát jó akkor nemtom valahogy megoldom és azza 4 hónapos szakma szerzés amin még havonta fizetnek arról tudsz valamit vagyis akkor kell visszafizetni ha megbuksz vagy hogy lehet ez?
2011. szept. 22. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!