Mikortól vezetik be a 180-os végtörlesztési lehetőséget?
Nem lesz ebből semmi.Próbálnak kibúvókat keresni és egyre csak szűkítik a kört,hogy minél több embert kizárhassanak.
Most limitálják a hitelösszeg felső határát,amit 5 és 10 mft közé akarnak meghatározni.
Szinte nem lesz ember aki megfelel minden kritériumnak.Eddig én is reménykedtem.Már nem.
Mivel már kimondták az elképzelést visszalépni nem tudnak(s.g.et nem csinálhatnak a szájukból),de mindenkit ilyen-olyan megkötéssel ki tudnak zárni.
A hírek alapján, ha jól számolom, akkor októbertől elvileg már lehet menni a bankba (az elképzelések szerint).
A sok kritériumon kívül azonban még az elengedett követelésen nem tiszta, hogy lesz-e szja és illetékfizetés. Ha lesz, akkor az még plusz csomó pénz. Forinthitellel való rendezésre pedig nagyon kicsi esély van szerintem, főleg azért, mert általában az ingatlanokon már van egy bejegyzett jelzálog, hitelösszeg, ami él, főleg technikailag lesz gond. Hogyan lehet újra terhelni egy forinthitellel, amíg a másik hitel él még rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!