Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hitelátvállalással autót...

Hitelátvállalással autót eladni így?

Figyelt kérdés

Szeretnénk az autónkat eladni úgy hogy hitelátvállalással.De sokan csak úgy akarják,hogy én maradok a tulaj,de ők fizetnek.Ebben egy cég segítene nekünk,de félünk,hogy nem működik. Ha lenne valaki aki elolvasná és tanácsot adna,azt megköszönnénk.

[link]

2011. aug. 23. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Amit leírtak, az egy abszolút működő módszer. Ezzel elérik azt, hogy ne tüntethesse el az autót a hitelátvállaló. Ettől tehát ne tarts, a céget ugyan nem ismerem, de a nyomkövető rendszert igen.

Tehát ezek alapján védve vagy a hitelátvállaló felé.

Ami viszont kérdéses, az az, hogy ha megrongálódik a kocsi, akkor mi van. Ha neked kéne fizetni. Bár erre meg van biztosítás...

2011. aug. 23. 21:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsodat és a gyors választ.
2011. aug. 23. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:

"Ezzel elérik azt, hogy ne tüntethesse el az autót a hitelátvállaló."

Ahham, vagy legalábbis azt, hogy a nyomkövetőt ne tüntethesse el a "hitelátvállaló"... Ha én rosszándékú hitelátvállaló lennék, egyből mennék egy szervizbe, ott kivetetném ezt, majd irány külföld... A nyomkövetőt meg a poén kedvéért elvinném a tulaj lakása elé, ott letenném a fűbe.

Én nem bíznék ilyenekben! Persze, ha kiszolgáltatott helyzetben vagyok, valószínűleg hiszékenyebbé is válok..:(

2011. aug. 24. 07:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ellenérvet is. Sokat segítettetek!
2011. aug. 24. 08:37
 5/7 anonim válasza:

Szeretném megtudni sikerült e az ügylet és ha igen mennyire vált be.Ugyanis én is szeretném a gépjárművemet eladni hitelátvállalással és most azzal a céggel léptem kapcsolatba.

Köszönöm!

2011. nov. 3. 18:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem mertük meglépni. Sajnos nem tudtunk meg róluk többet!
2011. nov. 3. 20:00
 7/7 anonim válasza:

Köszönöm a választ.Nem tudom mit csináljak félek valami átverés.Ma átküldtek egy szerződés másolatot elviszem ügyvédnek és megkérdem mi a véleménye.

További minden jót!

2011. nov. 4. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!