Hitelátvállalással autót eladni így?
Szeretnénk az autónkat eladni úgy hogy hitelátvállalással.De sokan csak úgy akarják,hogy én maradok a tulaj,de ők fizetnek.Ebben egy cég segítene nekünk,de félünk,hogy nem működik. Ha lenne valaki aki elolvasná és tanácsot adna,azt megköszönnénk.
Amit leírtak, az egy abszolút működő módszer. Ezzel elérik azt, hogy ne tüntethesse el az autót a hitelátvállaló. Ettől tehát ne tarts, a céget ugyan nem ismerem, de a nyomkövető rendszert igen.
Tehát ezek alapján védve vagy a hitelátvállaló felé.
Ami viszont kérdéses, az az, hogy ha megrongálódik a kocsi, akkor mi van. Ha neked kéne fizetni. Bár erre meg van biztosítás...
"Ezzel elérik azt, hogy ne tüntethesse el az autót a hitelátvállaló."
Ahham, vagy legalábbis azt, hogy a nyomkövetőt ne tüntethesse el a "hitelátvállaló"... Ha én rosszándékú hitelátvállaló lennék, egyből mennék egy szervizbe, ott kivetetném ezt, majd irány külföld... A nyomkövetőt meg a poén kedvéért elvinném a tulaj lakása elé, ott letenném a fűbe.
Én nem bíznék ilyenekben! Persze, ha kiszolgáltatott helyzetben vagyok, valószínűleg hiszékenyebbé is válok..:(
Szeretném megtudni sikerült e az ügylet és ha igen mennyire vált be.Ugyanis én is szeretném a gépjárművemet eladni hitelátvállalással és most azzal a céggel léptem kapcsolatba.
Köszönöm!
Köszönöm a választ.Nem tudom mit csináljak félek valami átverés.Ma átküldtek egy szerződés másolatot elviszem ügyvédnek és megkérdem mi a véleménye.
További minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!