Nem tudunk fizetni! Mi tegyünk?
Szia. Ne foglalkozz a beszólásokkal. Nem értem, ha valaki segíteni nem akar, jó szót nem tud, miért keseríti meg valakinek a napját azzal még, hogy utálatosan beszól. Egyértelmű, hogy segítségért jöttél ide, nem kritikáért.
A hitelkártya kölcsönnel az a gond, hogy minél tovább nem rendezed, annál több lesz a visszafizetendő.
Szerencse, hogy nincs több kölcsönöd, (ha nincs.)
Szerintem nézzetek körül, mi adható el, amiből rendezhető. Két fenyő szekrény, meg egy valami, stb. Ami nélkülözhető. Rokonok felesleges bútorai, stb. Körbe kellene érdeklődni. Valamiből rendezni kellene, kibújni, menekülni és futni a végrehajtás elől még rosszabb lenne, mindent elvihetnének.
Segítettek. Ajánlották, hogy igényeljen BPJ-t, ami ugyan csak 28.500.-, de több mint a semmi. A kérdezőnek viszont nem tetszik, hogy ezért dolgoznia is kellene, neki nem szimpatikus emberekkel, neki nem megfelelő munkát.
Én nem tudom mi a végzettséged, de tudod pár hónapja én is voltam közmunkán -igaz iskolában, mint pedagógiai asszisztens. Az eredeti végzettségemnek köze nincs a pedagógiához, sőt. Az iskolában, ahol dolgoztam, volt egy másik közmunkás is. Ő TANÁRI DIPLOMÁVAL mint UDVAROS volt foglalkoztatva. Egy pillanatig nem hallotta tőle senki, hogy nincs kedve hozzá, neki ez megalázó, stb. Csinálta amit kellett és nem csak úgy tessék lássék, hanem a legjobb tudása szerint.
Tudod nem a munka a szégyen, meg nem azzal kellene foglalkozni, hogy kisebbséggel kell együtt dolgozni, vagy sem, hanem azon kellene gondolkodni, hogy tegyél te is valamit magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!