Szerintetek jogos hogy így nem tudom visszautalni a pénzemet a gyűjtőszámláról?
Figyelt kérdés
Neptun gyűjtőszámlámon van 50 000 forint amit gondoltam visszautalok ha szükségem van rá. Most kellene de nem tudom visszautalni mert már július végén kiírták a következő félévi költségtérítést, és amíg ezt nem fizetem be addig nem tudok visszautalni. De a fizetési határidő a költségtérítésre még korántsem járt le, majd csak szeptemberben. Én ezen felháborodtam mert ez az én pénzem, miért nem rendelkezhetek vele, nincs elmaradásom mert nem telt még le a határidő! Felhívtam a tanulmányit de azt mondták nem lehet. Most nagy bajban vagyok emiatt mert szükségem lenne a pénzre.2011. aug. 16. 17:18
1/2 anonim válasza:
Igen, jogos. Valószínűleg benne van az egyetem szabályzatában ez is, amit elfogadtál amikor beiratkoztál.
2/2 A kérdező kommentje:
Amikor beiratkoztam még nem volt gyűjtőszámlás fizetés, nem egyeztem bele semmi ilyesmibe.
2011. aug. 16. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!