Mit ajánlasz kis összegű befektetésre, megtakarításra?
Nekem nem is olyan kis összeg, 100E Ft-ról lenne szó. Nagyon sok időbe telt, míg összejött.
Igazából nem tudom (és nem értek hozzá), hogy hogyan járnék jobban. Lehet, hogy nincsenek nagy különbségek a bankok ajánlatai között, de ha egyik egy kicsit is jobb, akkor akár x % + 50 Ft is jól jön.
Utánaolvastam a TBSZ-nek, de nem tudom hogy így járok-e jobban, hogy 5 évig nem nyúlok hozzá vagy mindig máshova kéne lekötni.
Vagy esetleg tudsz linkelni, ahol van vmi táblázat, ahol össze lehet hasonlítani a dolgokat?
Köszönöm!
08-18 19:05:
Akkor örülj neki, de 100 ezerrel nem lehet vállalkozni, ha másnak adja vállalkozásra, akkor semmi biztosíték, hogy be fog jönni. A megtakarításon van amúgy is a hangsúly, nem az évi 7 ezer Ft kamaton.
Más:
A Fundamenta ügynököt távolítsa el valamelyik moderátor, mert nem csak hogy nem itt kellene reklámozni, hanem ráadásul ez a kötsög még hazudik is ezerrel(az a havi 30% azt jelenti, hogy a befizetésekre ad 30%-ot az ÁLLAM, és nem pedig havi 30% a hozam a befektetésen, a kettő közötti különbség óriási).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!