Létezik ilyen az OTP-nél?

Figyelt kérdés
Hallottam olyat, hogy ha egy összeg érkezik a számládra (pl. 200ezer Ft) akkor az OTP jelenti az APEH-nek. Igaz ez? Ha van is ilyen akkor mennyi összegtől kezd vizsgálódni?
2011. aug. 10. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Na vazeg ha van ilyen akkor nagy szar.ban vagyok..de tuti beperelném a bankot.
2011. aug. 10. 16:29
 2/4 anonim ***** válasza:

2007 vége óta él ez a jogszabály a pénzmosás ellen. Mindenhol van ún. "bejelentési értékhatár" úgyhogy hiába perelnéd a bankot.

[link]

2011. aug. 10. 16:53
 3/4 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Nem hiszem, hogy 200e Ft-nál van ez, de úgy tudom van ilyen, de ez biztos, hogy Millió feletti összeg, illetve ami fontos, ha az APEH bármit kér egy banktól azt az információt kötelessége átadni, amíg egy biztosítónak nem kötelessége.
2011. aug. 10. 23:17
 4/4 anonim ***** válasza:
2 millió forint az értékhatár és nem kell egy összegben érkezni, utalni. Ha egy adott időn belül van ekkora mozgás, azt is jelentik.
2011. aug. 11. 23:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!