Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha eltört a bankkártyám hogy...

Ha eltört a bankkártyám hogy tudok pénzt levenni?

Figyelt kérdés
Pontosabban nem az én kártyám, haverom számlája, de pár utalásig használnám, emiatt nem szeretnék csináltatni magamnak, vehetek valahogy kártya nélkül le róla pénzt én? Hogyan?
2011. aug. 9. 20:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is hallottam már eltört bakkártyáról, bár elég durva behatás érte. Viszont tényleg nem lehetetlen.

A sérült bakkártya nagyon nagy valószínűséggel (ha chip vagy mágnesszalag sérül teljesen biztos), hogy nem használható tovább.

A tulajdonosnak be kell mennie a bankba és banktól illetve számlacsomagtól függően valamennyi összegért új bankkártyát készítenek neki, ami kb. 2-3 hétbe telik, de van amikor két hét sem.

2011. aug. 10. 10:17
 12/13 anonim válasza:
simán törik a kártya, barátom kabátjában volt, a kabát a földön, ráléptem, reccs. cvsókolom
2013. márc. 25. 00:10
 13/13 anonim válasza:
Pár utalás erejéig használnám! Figyelj mán ide! Ilyen nincsen! Bankszámlát, nőt, kölcsön nem adunk! Ha meg a haverod ilyen zsibbad, hát egészségére!
2015. okt. 11. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!