Melyik bankban kössem le a pénzem és hogyan? 17 éves vagyok és kb.600000Ft-om van.
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 12:41
1/7 anonim válasza:
De jó neked. Jelenleg nem tudom melyik bank a megfelelő,de jól gondold meg,mert igazából nincs erre olyan h. legjobb bank, mert van aki magas kamatot igér,de sose nyúlhatsza pénzhetsz,van aki alacsony kamatot igér,de pár év alatt hozzányúlhatsz.Elvileg a kamatos-kamatozás lenne jó,de azt is variálják, hogy kevesebb kamatot számolnak fel rá mint az egyszerü kamatozásra.AMúgy függ az is hogy mire akarod majd a pénzt.Mert nem fog olyan sokat kamatozni csak több év után,szóval ha 20 év múlva kiveszed,akkor talán megéri,de a Ft értéke romlik annyira h. lehet akkor az apénz annyit fog érni mint most.Szóval én inkább befektetném,de ez ahhoz kevés.
2/7 anonim válasza:
Abban a bankban, amelyiknek a legközelebb van hozzátok fiókja. Az, hogy hogyan, s mint kösd le, az attól függ mi a terved a pénzzel.
3/7 anonim válasza:
Esetleg gondolkodj el a befektetési aranyon... Rendkívül sokat emelkedett az utóbbi időben az arany ára.
Illetve köthetsz magadnak életbiztosítást egyszeri befizetéssel, az egy kicsit jobban fizet mint a sima lekötés egy bankban.
4/7 Mr.BVO válasza:
Szia
Neked egy hozzá férhető rugalmas konstrukció lenne az ideális amit hosszú távon is és rövid távon is alkalmazni tudsz. és tudok egy ilyet.
Ha gondolod akkor szívesen meg beszélhetjük
5/7 anonim válasza:
Takarékszövetkezet takarékszelvénye. Most ugyan nem hoz sokat, de évi 9-15% között mozog. Lekötheted 1-3-6-12 hónapra, akár több részletbe is, ha hozzá akarsz nyúlni.
Szerintem ez az egyik legbiztosabb.
6/7 anonim válasza:
Ha lakás vásárlás, építés, felújításra kell akkor előtakarékossági számla. 30% állami támogatás jár rá és 4 év alatt jár le. Addig lekötött betétben tarthatod. Ennél nemigen van jobb.
7/7 anonim válasza:
Honnan szereztél ennyi pénzt 17 évesen? Nekem is jól jönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!