Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mikor kezdik ténylegesen a...

Mikor kezdik ténylegesen a kilakoltatásokat?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve, mindenhol azt hallani, hogy fú majd mindjárt kiszabadul több száz elárverezett ingatlan a piacra és akkor hogy lemennek majd az árak stb. Ehhez képest semmi nem történik, csak folyamatosan ezt mondják, hogy majd ha a kilakoltatások jönnek akkor aztán leesnek az ingatlan árak. De mikor?

Tartson szemétnek a sok devizás, de én már ezt várom mióta, mert venném a lakást, de kezdem már elunni, hogy hosszú hónapok óta csak előre jelezgetik, majd eltolják, hogy na majd, ha elárasztják a piacot ezek az ingatlanok. Aztán semmi...

2011. aug. 9. 01:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha a piacon múlna már rég kiszabadultak volna ezek az ingatlanok. Csak a kormány próbálja húzni az időt, amennyire csak lehet (ha rajtuk múlik a köv. választásokig). Mert királyunk OV rengeteg szavazatot bukna azon, hogyha a beígért nagy jólét helyett 100.000 családot a híd alá vágnának.

Majd ha megválasztják őt újra akkor mehetnek a híd alá, addig ha nem muszáj nem.

2011. aug. 9. 07:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem fogja elárasztani a piacot a sok olcsó ingatlan. Októbertől kvótarendszer jön, az ingatlanok csak egy bizonyos százalékát lehet majd elárverezni negyedévenként a megyékben. Ez év utolsó negyedévében a kvóta 2%, vagyis ha el lehetne árverezni mondjuk 2000 ingatlant egy megyében, abból 40-et fognak.

2011. évi LXXV. törvény szabályozza.

Pofára fogsz esni te is a várakozásaiddal, akárcsak a devizahitelesek a sajátjukkal, így lesz mindenki gyökeresen boldog.

2011. aug. 11. 19:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Haha a végtörlesztés miatt nem estem pofára, olyan áron fogtam ki egy nagyszerű paraméterekkel rendelkező lakást, amennyiért 10 éve se adták volna el.
2012. jan. 4. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!