Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ma nézetem meg hogy hitelképes...

Ma nézetem meg hogy hitelképes vagyok, ha igen tuti kapok már hitelt?

Figyelt kérdés

Szóval ma megyek menézetni hogy hitelképes vagyok-e.Kinéztünk egy házat felújításra szorul 6,5millió az ára.

Kérdésem hogy a 200-230ezer forint körüli fizetésemre úgy gondolom meg kell adniuk forint alapúra a 4825000ft hitelt ami havont a 43ezer ft lenne.

Kérdésem:ha a hiteltanácsadó rábólint hogy hitelképes vagyok akkor 100% hogy a bank hitelt fog adni??Mivel kérnének 10% foglalót vagyis 650ezer forintoit így NAGYON félek hogy semmi ne jöjjön közbe el ne ússzon a pénzem.

Szerintetek????Életem első lakása lenne szóval nem mindegy hogy mennyit buknék ha mégse jönne ösze.Meg egész életembe erre spóroltam....Köszönöm a válaszokat

2011. aug. 8. 10:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Egy kis beszámoló annak akit érdekel:végül nem 650ezer ft a foglaló hanem 1.625.000ft.DE lefektettük az előadásvételibe hogy amennyiben a bank nem ad hitelt visszakapjuk a teljes önerőnket.Eddig ok.

Aztán jöt a becsüs.....3 éve 2008-ban ezt a házat 12,2millióra becsülték fel(papirok megvannak róla)most felbecsülte az a kö..ög 6,5 millióra ami nekünk jó LETT VOLNA de a házbiztosítási értéket lehúzta így a bank nem adja meg a 6,5millióra a teljes 75%-ot hanem csak 70,1%(kb)4,6 milliót,szóval még nekünk kell kipótolni 275ezer ft-al:(((Nagyon durva hogy 6,5 milliós háznál kereken 1,9 millió ft önerőt kell beleölnöm úgy hogy még felújjítani is szeretnénk.Kész vagyok,tegnap mikor megtudtam olyannyira ideges lettem hogy ráment a gyomromra,egész nap égő érzés +hányinger kerülget.Jövő héten Szept.1-2-án már a bnakból szólnak hogy megkaptuk-e ezt a hatalmas összeget..Kivagyok teljesen....

2011. aug. 26. 14:09
 12/16 anonim válasza:
A 14:31-es vagyok. Ezért mondtam, hogy ne éljétek bele magatokat, mi is így jártunk anno.
2011. aug. 26. 14:45
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát igen csak az ember már úgy akarna egy sajt kis fészket.Fel nem adom mert különben bukik a töb int 1,5 milliónk.De azért kicsit rukkolj hogy a hitel meglegyen:))
2011. aug. 26. 22:07
 14/16 A kérdező kommentje:
És BÜSZKÉN ELMONDHATOM
2011. szept. 19. 13:57
 15/16 A kérdező kommentje:

(bocsi csak véletlenül hamar elküldte)

hogy MEGVAN ÉLETÜNK ELSŐ CSALÁDI HÁZA:))))))))))))))))

Pénteken 16-án megkaptuk a hitelt másnap már a kulcsokat is:))Nagyon örülünk neki:))Már el is kezdtük szétbombázni:)

2011. szept. 19. 13:58
 16/16 anonim válasza:
14:31-es vagyok. Gratula, sok boldogságot benne!
2011. szept. 19. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!